23 de gener de 2021 23/1/21

Tejedo (PP) exigeix protegir els camins rurals per a frenar la degradació i els abocaments

Tejedo (PP) exigeix protegir els camins rurals per a frenar la degradació i els abocaments - (foto 1)
  • El regidor del PP, Vicente Tejedo, reivindica un pla integral que garantisca inspeccions periòdiques que eviten degradar el tresor agrícola de Burriana

El Grup Municipal del Partit Popular a Burriana ha reclamat al PSPV protecció per als camins rurals “degradats en molts trams i alimentats per abocadors incontrolats en uns altres”. Vicente Tejedo, regidor del PP a Burriana, ha posat en valor “el tresor agrícola que posseeix Burriana en la seua àrea de cultiu que hauria de ser objecte d'inspeccions i controls periòdics per a evitar la degradació progressiva”.

Del camp, ha assenyalat Tejedo, “viuen centenars de famílies de Burriana. Ha sigut la bandera econòmica de la nostra ciutat i el motor que va motivar l'obertura d'un port comercial que va significar la riquesa, prosperitat i desenvolupament d'aquesta ciutat”. “L'abandó al qual estan sotmesos aquests traçats en res ajuda a la base econòmica agrícola de Burriana. És necessari actuar”.

Abocadors incontrolats com els registrats en el Camí Les Monges no són aïllats. “Es donen amb freqüència focus d'abandó i fem, que ens haurien d'obligar a estudiar accions de conscienciació i a exercir un major control a través de la Policia Local per a evitar que es reproduïsquen”.

Però, segons Tejedo, “el realment important és que hi haja convicció per part de qui governa del valor que atresora el camp. Si els qui hui estan al capdavant de l'alcaldia no valoren la citricultura, poc es pot esperar”. Per part del PP, ha declarat el regidor, “continuarem reivindicant inversió i protecció per a l'agricultura. Hem reivindicat i ho continuem fent la necessitat d'establir un pla integral que vetle per l'estat dels camins rurals. Planificar anualment asfaltats que eviten que els sots i desperfectes s'incrementen i garantir un control i neteja periòdiques, tant per part dels serveis de neteja com per part de la Policia Local per a garantir la salut d'una base econòmica que ha sigut la nostra bandera i referent”.

Pujar