6 d’agost de 2020 6/8/20

Es tanca el capítol de la pallissa mortal a un veí de Borriana en 2014

Es tanca el capítol de la pallissa mortal a un veí de Borriana en 2014  - (foto 1)
  • Detenen a l'últim presumpte implicat en l'assassinat a colps d'un veí que va ser trobat emmanillat en la seua casa de la localitat

Fa quatre anys un home era assassinat a colps en un habitatge de Borriana. Els fets van ocórrer a l'octubre de 2014 i van commocionar als seus veïns per les circumstàncies del succés: l'home era trobat emmanillat després de patir una brutal agressió.

Aquest succés torna a estar d'actualitat perquè, segons ha pogut saber elperiodic.com, el quart i últim implicat, presumptament, en aquests fets, ha sigut detingut a França i extraditat a Espanya. Segons han confirmat fonts del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana (TSJCV) a este digital, l'home va arribar a Madrid la setmana passada i un Jutjat va dictar presó per al detingut.

Aquest dimarts, el Jutjat d'Instrucció 4 de Vila-real va ratificar la situació de presó acordada per aquest Jutjat de Madrid, en execució de l'Ordre Europea de Detenció que estava vigent.

El detingut està investigat al costat d'altres tres persones en una causa oberta per homicidi dolós ocorregut a Borriana en 2014. Després del crim, el jutjat va dictar quatre ordres europees de detenció que s'han saldat amb l'arrest, finalment, dels quatre sospitosos.

Segons aquestes mateixes fonts, dels altres tres sospitosos, un està en una presó de França complint condemna per altres fets; un altre està a la presó per aquest cas i el tercer està en llibertat.

Pujar