28 de novembre de 2020 28/11/20

Suay: “El PSPV rebutja la moció del PP per a comprar test però es fotografia amb les donacions”

Suay: “El PSPV rebutja la moció del PP per a comprar test però es fotografia amb les donacions” - (foto 1)
  • Suay (PP): “És lamentable que fa un mes el PSPV ens diguera que les proves de detecció no servien per a res i ara es facen publicitat a costa de les donacions”

El mateix PSPV que aquesta passada setmana es feia fotos amb els test donats per la fundació d'una empresa de Burriana, és el que aquest dijous va rebutjar la moció del PP per a comprar test i màscares per a la població. La iniciativa defensada per Consuelo Suay, regidora del PP a Burriana, es va topar amb la incoherent posició de dos partits, PSPV i Compromís, que van tombar la mesura que “pretén protegir a Burriana dels contagis en aquest procés de desconfinament”.

La moció que el PP va registrar fa més d'un mes, el passat 22 d'abril, es va topar amb dos partits que “en comissió ens van etzibar que aquestes proves no serveixen per a res i, no obstant això, quan reben donacions de test no dubten a donar-se autobombo anunciant proves al funcionariat”.

Precisament aquesta setmana es coneixia la fallada d'un jutjat d'Alacant que obligava l'Ajuntament de Sant Joan a realitzar test als seus empleats municipals. “A Burriana, no sols no es plantegen aquest extrem, tampoc la compra de proves perquè no són útils sempre que no li les regalen”.

Per a Suay, “el vertader problema d'aquest govern municipal és que estan pensant en les eleccions de 2023 i si per a això han de relegar la protecció dels veïns i el futur econòmic de la nostra ciutat, se sotmet”.

Des del PP, “continuarem defensant a una ciutat que s'ha vist especialment castigada per aquesta pandèmia. I reclamarem que es faciliten les dades que el PSPV es nega a entregar des de fa mesos i que donarien certitud i protecció a tota la ciutadania”. “Amb les mentides, amb l'ocultació de dades i amb l'opacitat dels qui s'autoproclamen models de transparència, no aconseguirem eixir d'aquesta crisi”, ha assenyalat la regidora del PP.

Pujar