elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Suay: “El PSOE obliga a centenars de veïns de Burriana a desplaçar-se a Vila-real per a poder vacunar-se”

Suay: “El PSOE obliga a centenars de veïns de Burriana a desplaçar-se a Vila-real per a poder vacunar-se”
  • “No deixa de ser insòlit que la tercera ciutat en número de població haja d'anar a Vila-real per a rebre l'injectable quan hi ha espais de sobra per a vacunar”

La tercera ciutat de la província de Castelló en número de població es veurà obligada a desplaçar-se fins a la veïna Vila-real per a poder vacunar-se contra el coronavirus. “Resulta trista que el PSOE obligue centenars de ciutadans menors de 65 anys a mobilitzar-se quan a Burriana existeixen espais esplaiats per a atendre un procediment d'aquestes característiques sense necessitat de col·lapsar altres municipis”.

Consuelo Suay, regidora del PP a l'Ajuntament de Burriana, ha fet una crida a “la vocació ciutadana que PSOE i Compromís, instal·lats en els seus despatxos, han oblidat per complet”. “Hui no es protegeix la població, es defensa una nòmina, i el resultat es tradueix en càstigs per a la ciutat que veu com en situacions extraordinàries l'alcaldessa no defensa els drets dels veïns sinó que es plega a les seues sigles”.

En opinió de la regidora, “és lamentable que l'alcaldessa acate i no plante cara al seu partit per a defensar els drets dels veïns als quals suposadament hauria de protegir. A Burriana existeixen pavellons i instal·lacions públiques amb les condicions adequades per a tindre un pla de vacunació amb les garanties que exigeix la pandèmia”.

No obstant això, “el problema és que tenim una alcaldessa que lluny de trepitjar el carrer es tanca en el despatx i espera la nòmina a final de mes perquè està de tornada i mitjana”. Burriana, lamenta Suay, “ha tornat a quedar en un segon pla perquè la màxima dirigent municipal no té gens d'interés a defensar els drets de la població”

El resultat es traduirà en el “trasllat de centenars de veïns a Vila-real per a rebre la vacuna que, per fi arriba després de mesos d'anuncis i promeses incomplides”. Des del PP, “continuarem defensant a la ciutadania, enfront de les retallades del PSOE. Exigint els serveis i prestacions que mereix la nostra població i que el PSOE desmantella com ha ocorregut a la platja amb el tancament, l'any passat, del centre de salut del Port”.

Pujar