19 de gener de 2020 19/1/20

Suay (PP): “L’alcaldessa prefereix protegir al PSPV abans que a Borriana dels mosquits”

Suay (PP): “L’alcaldessa prefereix protegir al PSPV abans que a Borriana dels mosquits” - (foto 1)
  • Les fumigacions aèries que fa mitja dècada eren la solució ara “ni es reclamen ni es consideren necessàries perquè qui governa és el PSPV”

“Si algun veí de Borriana pateix picades de mosquits que no cerque en el PSPV solucions, no les té perquè no és un problema”. Així de contundent s'ha manifestat Consuelo Suay, regidora del Grup Municipal del PP a Borriana, després que ahir en ple l'alcaldessa socialista defensara la inacció de Diputació i Consell en lloc dels veïns.

“Per a l'alcaldessa del PSPV solament hi ha una causa i són les seues sigles. Els mosquits ni són plaga, ni un problema, ni generen alarma social”, tal com ha lamentat Suay. “L'alcaldessa ahir ens va deixar clar que el treball que en matèria de mosquits s'està realitzant és no solament l'adequat, sinó l'oportú, i que si els mosquits en lloc de remetre es multipliquen, els responsables no són la descoordinació de Diputació ni la falta d'inversió del Consell”.

La Conselleria de Sanitat va descartar ahir novament les fumigacions aèries amb l'aval del president de la Diputació, el també socialista José Martí. I aquest posicionament és el que l'alcaldessa de Borriana es va encarregar de ratificar en ple. “Així que ja ho sap la ciutadania. Si algú pateix picades de forma massiva solament cal evitar acumulacions d'aigua, aplicar tractaments domèstics, cercar repel·lents, acudir al metge per a rebre bàlsams i queixar-se, però no al PSPV, que ho fa tot be tal com ens va indicar ahir l'alcaldessa”.

Suay va recordar ahir en ple l'afany amb el qual el PSPV exigia fumigacions aèries quan ocupava la bancada de l'oposició. “Ara no se'ls escolta, perquè ara que governen ells el problema ho generen tercers i si la plaga es multiplica no és la seua competència actuar amb urgència per a atendre als seus veïns”. Perquè, tal com ha considerat la regidora del PP, “el PSPV defensa a les seues sigles, protegeix als seus i la ciutadania si es queixa és el seu problema, no el de qui governa”.

ocultar
Suay (PP): “L’alcaldessa prefereix protegir al PSPV abans que a Borriana dels mosquits”
Pujar