16 de novembre de 2019 16/11/19

8.000 veïns Burriana ja tenen la seua entrada per a l'Arenal Sound 2020

8.000 veïns Burriana ja tenen la seua entrada per a l'Arenal Sound 2020 - (foto 1)
  GALERIES DE FOTOS
  Burriana - Venda entradeas Arenal Sound 2020
  Burriana - Venda entradeas Arenal Sound 2020
  MÉS FOTOS
  8.000 veïns Burriana ja tenen la seua entrada per a l'Arenal Sound 2020 - (foto 2)
  8.000 veïns Burriana ja tenen la seua entrada per a l'Arenal Sound 2020 - (foto 3)
  8.000 veïns Burriana ja tenen la seua entrada per a l'Arenal Sound 2020 - (foto 4)
  8.000 veïns Burriana ja tenen la seua entrada per a l'Arenal Sound 2020 - (foto 5)

  Els veïns de Burriana s'han acostat aquest dijous fins a la Llar Fallera per a aconseguir la seua entrada per a la pròxima edició de l'Arenal Sound que se celebrarà des del 28 de juliol al 2 d'agost del 2020. Moltes cues, sobretot al matí, ja que la venda només estava disponible aquest dijous fins a les huit de la vesprada. Així, en acabar la venda d'entrades, 8.017 veïns de Borriana ja tenien el seu abonament, segons han informat fonts del festival a elperiodic.com.

  El preu inicial, de 40€, s'ha mantingut tota la jornada, la qual cosa ha alegrat a tots els sounders que la desitjaven amb ànsia. En canvi, només ha crescut el preu de les entrades VIP, que havien eixit a la venda per 85€.

  Un dels temes més comentats en les cues era la gran novetat d'enguany que els avançava elperiodic.com: els menors de 18 anys no podran entrar en el festival. Chari García pensa que "per a la gent del poble no està bé, ja que en lloc d'estar dins del festival es quedaran als voltants, on no hi ha tant de control ni seguretat".

  Un punt negatiu en el qual també coincideix Adrián Pérez, que està a favor de l'accés a menors al recinte: "A partir dels 16 anys jo els deixaria entrar, ja que se suposa que tenen cap per a pensar el que fan".

  En conseqüència, Maram Marxant i Marina Guerrero, treballadores de l'Arenal Sound, opinen que des de l'organització s'intenta controlar el tema amb els menors, però que és molt complicat i, per això, han preferit tallar en sec i prohibir-los l'entrada.

  Molts han sigut els que s'han acostat fins ací des de primeres hores del matí, ja siga per a no quedar-se sense la seua entrada o per a no tornar a viure el sofriment de l'any passat, ja que molts van haver de suportar set hores de cua per a comprar-la.

  En qualsevol cas, molts veïns de Burriana ja tenen la seua entrada. Una excepció que fa el festival per a premiar a la ciutat que els va acollir, ja que fins al diumenge no eixiran els abonaments per a la resta d'assistents.

  ocultar
  8.000 veïns Burriana ja tenen la seua entrada per a l'Arenal Sound 2020
  Pujar