elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP sol·licita al PSPV que informe si preveu privatitzar la Terrassa Payá amb un supermercat

El PP sol·licita al PSPV que informe si preveu privatitzar la Terrassa Payá amb un supermercat

  El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana preguntarà al PSPV que governa la localitat si té previst privatitzar aquest 2018 la Terrassa Payá amb la instal·lació d'un supermercat. La iniciativa, que es va fer pública el passat any, “desconeixem si ha avançat. No obstant açò, creiem que és una qüestió de calat com perquè es done participació perquè és un projecte que condicionaria un espai públic de gran valor per a la nostra ciutat”.

  Juan Fuster, regidor i portaveu del PP a Borriana, ha celebrat que l'arribada d'inversions a la localitat “posat que tota activitat que òbriga les seues portes en el nostre municipi és sinònim de riquesa i treball”. No obstant açò, “creiem que es podrien cercar alternatives i espais adaptats a les necessitats d'un supermercat que evitarien l'ocupació d'un entorn que la ciutat utilitza com a espai públic al llarg de tot l'any”.

  En aquest sentit, des del Grup Municipal del PP reclamen al PSPV que confirme si el projecte segueix avance o s'estudien alternatives, ja que “considerem que l'ocupació d'aquest espai hauria de ser una qüestió en la qual es donara participació a la ciutadania”. “Si estan decidits a ocupar aquest terreny públic, estaria bé que els qui pregonen transparència consultaren als veïns i exerciren aqueixa participació que tant prediquen”.

  Així les coses, des del Partit Popular de Borriana confien que el PSPV informe “de l'estat d'aquestes negociacions, si les hi ha”, ja que ha passat un temps “més que prudencial des del passat octubre es fera públic com perquè es prenga una decisió sobre aquest tema i ens consta que han hagut treballs de mesurament en aquest espai”. “Desitgem que exercisquen la transparència que els ha portat a crear una regidoria en exclusiva per a exercir-la però que, lamentablement, veiem com en massa ocasions en lloc de facilitar informació es dediquen a ocultar-la”, ha manifestat el regidor.

  comentaris 4 comentaris
  Memoricol
  Memoricol
  09/01/2018 08:01
  Aún estamos pagando empastres anteriores

  Por favor, estos llevan 2 o 3 años y han hecho cosas. Del PP aún estamos pagando sentencias y arrastrando ruina. No se ni como no les da vergüenza hablar. :(

  Pujar