22 de gener de 2021 22/1/21

El PP sol·licita ajornar el cobrament de l'IBI per a donar oxigen a famílies i autònoms de Burriana

El PP sol·licita ajornar el cobrament de l'IBI per a donar oxigen a famílies i autònoms de Burriana - (foto 1)
  • La proposta passaria per retardar el cobrament de les quotes domiciliades als mesos de setembre i novembre, y fixar el 7 de desembre com a final de termini

MÉS FOTOS
El PP sol·licita ajornar el cobrament de l'IBI per a donar oxigen a famílies i autònoms de Burriana - (foto 2)

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha sol·licitat al PSPV que ajorne el cobrament de l'Impost de Béns immobles (IBI) per a donar oxigen a famílies i autònoms.

El tribut, el més quantiós que suporta la població, està previst que es cobre en dues quotes  per als rebuts domiciliats: la primera al juliol i la segona al setembre. Per als qui paguen en el termini voluntari, el terme està previst que finalitze el 5 d'octubre. “No obstant això, vist que el PSPV no ha activat cap mesura de suport a autònoms ni a famílies, hem cregut oportú sol·licitar l'ajornament del cobrament”.

Juan Fuster, regidor del PP i portaveu del Grup Municipal, ha plantejat “la urgència d'ajudar als veïns de Borriana”. Aquesta setmana es compliran tres mesos del decret d'estat d'alarma “i encara no s'ha activat cap ajuda directa als veïns de la nostra ciutat, especialment als autònoms, que són els motors de l'economia local”.

Aquesta circumstància “ens obliga a plantejar mesures extraordinàries que oxigenen a la població i creiem que l'ajornament del cobrament de l'IBI seriosa una mesura de gran utilitat per a famílies i comerços”. Així les coses, la proposta del PP passaria per retardar el cobrament dels rebuts domiciliats a setembre i novembre, mentre que el terme per a pagar en voluntària es demoraria al 7 de desembre.

“Creiem que aquesta iniciativa pot ser de gran utilitat i confiem que el PSPV la tinga en compte”. Sobretot després que el PP haja presentat una bateria d'accions de suport a famílies i professionals que no han sigut rebutjades pel PSPV i el seu soci de Compromís. “Continuarem aportant iniciatives que siguen d'utilitat per als nostres ciutadans i confiem que aquesta, que és senzilla i directa, siga atesa perquè estem convençuts que serà ben rebuda per tota Borriana”, ha manifestat el regidor.

Pujar