19 de gener de 2020 19/1/20

Solá (PP): “El PSPV ha demostrat que abans que Borriana estan els sous iels despatxos”

Solá (PP): “El PSPV ha demostrat que abans que Borriana estan els sous iels despatxos” - (foto 1)
  • El PSPV ha aplicat des de 2015 una creixent càrrega fiscal sobre les famílies “que en lloc de generar serveisi oportunitats s'han dedicat a sufragar nòmines”

El Grup Municipal del Partit Popular ha lamentat la condemna econòmica a la qual el PSPV sotmetrà a les famílies de Borriana per cinqué any consecutiu. Des que en 2015 van ocupar l'alcaldia, “els socialistes, amb el suport d'altres forces minoritàries d'esquerra, han exercit la seua asfíxia als veïns en forma de periòdiques pujades d'impostos”.

L'última, l'aprovada aquest divendres en ple i que comportarà que les famílies paguen una pujada acumulada de fems del 30% a la qual s'incorpora un 5% més d'IBI. “És vergonyós que els qui haurien d'esforçar-se per garantir futur, serveis i oportunitats als nostres veïns, són els mateixos que només recorren a ells per a rascar-los la butxaca”.

Carlos Solá, regidor del PP a l'Ajuntament de Borriana, ha denunciat “l'abandó al qual s'ha sotmés a una ciutat que mereix tot el millor perquè és brillant”. “Borriana ha empal·lidit en mans d'un PSPV que tenia clar que el seu objectiu eren els sous i els despatxos. I aqueixa meta compartida l'ha mantinguda amb el seu còmplice Compromís, que estreny la soga per a garantir que cobra a fi de mes”.

Els sous s'han duplicat a Borriana fins a gastar 100.000 euros més que en 2015. “Però l'alcaldessa demana comprensió als ciutadans per a assumir una altra acanada fiscal a les seues economies”. “És senzillament vergonyós que els qui s'han garantit el sou els demanen als ciutadans que acosten el muscle per a pagar-los les nòmines”.

I mentrestant, Borriana “presenta un estat d'abandó notable, no ja només en el comercial, on no s'han habilitat accions que permeten obrir negocis en lloc de tancar-los. És el més bàsic, el servei públic de fems i la neteja al carrer, que entela cada racó d'aquesta gran ciutat bressol d'emprenedors i empresaris”. Des del PP, “mantindrem l'aposta que des de 2015 presentem al PSPV: rebaixar impostos, incentivar l'activitat comercial i empresarial, i ajudar les famílies. Perquè a les portes d'una nova crisi el PSPV, en lloc d'ajudar les famílies, les ha utilitzades per a finançar la pujada de les seues retribucions. Una vergonya”.

ocultar
Solá (PP): “El PSPV ha demostrat que abans que Borriana estan els sous iels despatxos”
Pujar