elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Solà: "L'abandó del camí la Ratlla impossibilita el pas de residents i l'accés a la zona de pesca"

Solà: "L'abandó del camí la Ratlla impossibilita el pas de residents i l'accés a la zona de pesca"
  MÉS FOTOS
  Solà: "L'abandó del camí la Ratlla impossibilita el pas de residents i l'accés a la zona de pesca" - (foto 2)

  El Grup Municipal Popular de Borriana ha lamentat que dos anys després el govern tripartit segueix suspenent en condicionament i manteniment de camins malgrat els advertiments del PP i les contínues denúncies dels veïns.

  Carlos Solà, regidor del PP local s'ha fet ressò de les queixes dels veïns del camí La Ratlla que acumula desperfectes i foradades en el ferm que fan inaccessible el pas de residents als seus vivindas, així com l'accés de veïns a la zona de pesca i a la platja.

  L'edil del PP, que ha recordat que aquest camí és un vial molt transitat durant els mesos d'estiu, ha insistit que “portem molt temps advertint de la deixadesa, les males condicions i l'estat de desgast d'un camí pel qual en aquesta època de l'any passen molts veïns que es desplacen a alquerías i segones residències pel que entenem que aquesta desatenció i falta de previsió no atén a cap tipus d'excusa”.

  Per tot açò i a fi d'evitar situacions que puguen generar un problema real de seguretat “urgim solucions immediates abans que l'estat d'abandonat que, desgraciadament, comença a ser alguna cosa habitual en la zona de la Serratella vaja a més i acabe generant un risc per a conductors i peatons”. 

  Pujar