21 de setembre de 2020 21/9/20

Solá: "La Bosca s'inunda per l'abandó del PSPV"

Solá: "La Bosca s'inunda per l'abandó del PSPV" - (foto 1)

  La falta de manteniment i l'abandó del PSPV han provocat danys en el pavelló de la Bosca que des de dimecres passat pateix goteres, filtracions i danys en paviment.

  “És una vergonya que un pavelló inaugurat l'any 2010 es trobe en aquesta situació perquè els qui haurien d'estar controlant i garantint la seua conservació estan més còmodes en els seus despatxos”. Carlos Solá, regidor del PP a l'Ajuntament de Borriana, ha reivindicat “responsabilitat i rigor per a garantir un servei útil i pràctic als nostres ciutadans”.

  En lloc de “apostar per invertir a Borriana, prefereixen incrementar les seues nòmines a costa dels veïns”. “Millor li hauria anat als nostres veïns si al juliol, en lloc de doblegar-se els sous hagueren invertit a millorar les condicions de la Bosca. La situació sobrevinguda aquesta setmana com a conseqüència de les pluges no l'haurien patida els nostres veïns”.

  Des del PP, ha assenyalat Carlos Solá, “continuarem defensant els interessos dels nostres ciutadans enfront dels qui han ocupat l'ajuntament per a garantir-se el sou a fi de mes”. “Som conscients del potencial de Borriana, de les capacitats d'aquesta ciutat i de les oportunitats que podem generar amb treball i esforç. No obstant això, al capdavant del consistori hi ha un partit que ja va demostrar el seu nivell de compromís quan va perdre 16.600 m² de l'Arenal, i l'ha tornat a constatar amb l'abandó de la Bosca o el col·lapse del cementeri”.

  En aquest sentit, ha assenyalat el regidor del PP, “exigim al PSPV que corregisca la caòtica situació a la qual ha portat a aquest pavelló esportiu perquè cap dels seus usuaris ha de pagar amb la suspensió de competicions i entrenaments la seua nefasta gestió al capdavant de l'ajuntament”.

  Pujar