elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Nou sobresalt a Borriana: Un veí tira oli al carrer des de la finestra de la seua casa

Els bombers s'han encarregat de netejar la zona
Els bombers s'han encarregat de netejar la zona
  • Els bombers i la Policia Local han acudit per a netejar amb desgreixadora la zona

La història es repeteix. Un veí del carrer Verge del Cap de Borriana ha llançat oli al carrer des de la finestra de la seua casa, la qual cosa ha obligat a acudir ràpidament tant la Policia Local com els bombers del Consorci provincial de Castelló per a acordonar la zona i netejar amb desgreixadora el sòl. L'objectiu era evitar incidents entre els vianants i vehicles que circulen per aquest cèntric carrer.

Testimonis consultats per elperiodic.com han assegurat que “els veïns haurien de cridar a serveis socials i denunciar aquesta situació” perquè “un dia pot passar una cosa greu”. 

I és que no és la primera vegada que ocorre. Fa ja algun temps va tirar farina, líquids amb espuma, monedes. I fins i tot aigua bullent la setmana passada.

Entre els objectes que llança aquesta persona hi ha també tests o ous, com ja va comptar aquest digital al novembre de 2020.

Ja llavors els veïns alertaven d'aquesta situació exigint, a més, una solució definitiva.

No obstant això des de l'Ajuntament només poden donar avís a Sanitat, que és qui té la competència, i valorar l'internament d'aquesta persona que viu sola en el seu domicili.

En altres ocasions els serveis sanitaris s'han personat en el seu domicili en ambulància per a traslladar-lo al centre hospitalari. Allí roman uns dies encara que és donat d'alta a les poques setmanes.

MÉS FOTOS
Nou sobresalt a Borriana: Un veí tira oli al carrer des de la finestra de la seua casa - (foto 2)
Nou sobresalt a Borriana: Un veí tira oli al carrer des de la finestra de la seua casa - (foto 3)
Pujar