elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Què se sap sobre el crim que va commocionar a Borriana fa dos mesos?

Què se sap sobre el crim que va commocionar a Borriana fa dos mesos?
  • El presumpte assassí, veí del municipi, era repartidor de la zona

L'aparició d'una dona morta i amb signes d'escanyament en el Clot de Borriana va commocionar a la localitat castellonenca. Un succés que va causar gran renou i la investigació del qual s'ha prolongat més de dos mesos fins a detenir al presumpte autor del crim, el marit de la víctima. El detingut no tenia antecedents per violència de gènere i era repartidor de productes de farmàcia i òptiques de la zona. Tampoc tenia fills en comú amb la víctima.

Segons ha pogut saber elperiodic.com, agents de la Guàrdia Civil han detingut al marit de la víctima, veí de la localitat, com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi. Han sigut agents pertanyents a la Unitat Orgànica de Policia Judicial de la Guàrdia Civil de Castelló, els qui van iniciar una investigació per a l'esclariment dels fets i circumstàncies de la defunció.

La jutge del Jutjat de Violència sobre la Dona de Vila-real va acordar l'ingrés a la presó provisional, comunicada i sense fiança del marit de la víctima com a presumpte autor de la mort de la seua companya sentimental, una dona el cadàver de la qual va ser localitzat el mes d'abril passat en un paratge natural de la localitat de Borriana. El detingut queda investigat en una causa oberta per un delicte d'homicidi, sense perjudici d'ulterior qualificació. Les actuacions estan declarades secretes.

Tal com els va comptar elperiodic.com, el cos sense vida de la dona va ser trobat el dijous 22 d'abril al matí. Uns testimonis que es trobaven en la zona van ser els que van descobrir el cos de la morta i immediatament van donar part a la Policia Local que es va personar en el lloc. També va acudir a la crida els agents de la Guàrdia Civil i el forense.

El cos de la dona estava boca avall a mig metre de la séquia del camí Vell de la Mar i segons els testimonis la morta portaria hores morta quan la van trobar. Cal assenyalar que aquest camí és una zona molt transitada per senderistes i runners.

Pujar