20 de setembre de 2020 20/9/20

La selecció valenciana s'imposa en el Campionat Nacional de Caiac Polo

La selecció valenciana s'imposa en el Campionat Nacional de Caiac Polo - (foto 1)

    Burriana segueix consolidant-se com una de les ciutats referents quant a esports nàutics, i més en concret, com a acollidora de diversos dels esdeveniments més importants a nivell nacional en la disciplina del caiac polo. Durant el cap de setmana s'ha disputat en les instal·lacions de la Marina Burriananova el Campionat Nacional per Autonomies d'aquesta disciplina, en la qual la selecció valenciana ha aconseguit fer-se amb el primer lloc després de les eliminatòries disputades tant el dissabte, com les finals del diumenge. En el còmput general que recull els resultats de les diferents categories en les quals es disputa el torneig, la federació valenciana ha obtingut un total de 358 punts, sis punts per davant de la delegació andalusa que ha quedat segona, i més distanciada del tercer classificat, Múrcia.

    En el que a cada categoria respecta, la sènior masculina també ha quedat encapçalada pels valencians, seguits de la federació madrilenya i la gallega. Quant a la classificació sènior en dones, han estat les components de la federació murciana les qui s'han fet amb el primer lloc, seguides de les madrilenyes i les valencianes que han obtingut un meritori tercer lloc. També en categoria sub-21, els valencians han obtingut el primer lloc, completant el podi la delegació andalusa i gallega. En categoria sub-16, el títol ha estat para Andalusia, seguida de Múrcia i la Comunitat Valenciana.

    Durant l'acte de lliurament de trofeus als guanyadors i seguint bona part dels partits disputats durant les dues jornades, han estat presents l'alcaldessa de Burriana, Maria Josep Safont, i el regidor de l'àrea esportiva, Vicent Granel, que van assenyalar després de la disputa de la final que “de nou hem pogut comprovar com Burriana se situa al capdavant de les ciutats que acullen esdeveniments esportius nàutics. A l'espera de la celebració del Campionat Europeu, estem molt satisfets del desenvolupament de la competició nacional, la qual cosa ha estat una prova perfecta per seguir creixent com #ciutatdelcaiacpolo”.

    Pujar