29 de maig de 2020 29/5/20

Són segurs els carrils bici de Burriana?

Són segurs els carrils bici de Burriana? - (foto 1)
  • Podem Burriana denuncia que hi ha trams del carril que són perillosos per als xiquets i insta a l'Ajuntament a posar-li solució

El circule de Podem Burriana es fa ressò d'una demanda veïnal referent al carril bici de la carretera del port a l'altura de la rotonda del centre de salut Borriana II on denuncien no es garanteix la seguretat dels xiquets que juguen als voltants.

“Existeixen queixes des de fa ja temps ja que no està delimitada amb una tanca la zona del carril bici i això converteix la zona en perillosa per als xiquets i xiquetes que juguen allí” expliquen des de l'agrupació.

En aquest sentit, Podem Burriana recorda que es tracta d'un lloc perquè els més xicotets puguen jugar amb tranquil·litat però “els familiars que els acompanyen senten por pels accidents que puguen ocórrer”. I és que, segons denuncien, les bicicletes circulen a una velocitat que converteix la zona en un lloc no segur.

Des de l'agrupació conclouen amb una petició a l'Ajuntament perquè es responsabilitzen del perill que pot suposar aquest àrea i solucionen el problema.

MÉS FOTOS
Són segurs els carrils bici de Burriana? - (foto 2)
Són segurs els carrils bici de Burriana? - (foto 3)
Són segurs els carrils bici de Burriana? - (foto 4)
Pujar