23 de setembre de 2020 23/9/20

Sanchís: “Els veïns han pagat mig milió d’euros per una carretera en la qual no passen ni dos autobusos”

Sanchís: “Els veïns han pagat mig milió d’euros per una carretera en la qual no passen ni dos autobusos” - (foto 1)

  La portaveu de Ciutadans (Cs) en l'Ajuntament de Borriana, María Jesús Sanchís, ha assegurat que “els veïns de Borriana han pagat mig milió d'euros per a una carretera, la del port, en la qual no passen ni dos autobusos, cosa que Cs denunciarà en el ple”. Així, segons ha explicat l'edil “encara que l'amplària és legal, s'ha fet sense tenir cap projecció de futur i el dia que s'haja d'ampliar, caldrà començar de zero”.

  “Aquesta és la política inútil del tripartit, malgastar els diners de tots i ignorar, a més, les recomanacions de l'enginyer del Consistori que va proposar fer el carril bici i el dels vianants pel centre podent-se ampliar així la via posteriorment”, ha subratllat la regidora. “Des de l'equip de Govern tampoc van fer cas al tècnic, quan va suggerir reduir tots dos carrils per a augmentar 25 centímetres cada carril de la carretera, en definitiva, un despropòsit darrere l'altre”, ha afegit la portaveu.

  En aquest sentit, per a Sanchís “si de veritat des de l'Ajuntament es vol apostar per Borriana com a ciutat turística, no es poden fer pegats en una via amb gran afluència de tràfic sobretot a l'estiu, sinó que el que s'ha de fer és treballar de forma més eficient i d'acord amb la realitat del municipi”.

   10 comentaris
  Vespinero
  Vespinero
  09/04/2017 08:04
  Ay, ya, yay

  Este verano pienso pasarme todo el dia yendo y viniendo de Burriana al Puerto, y a 20Km. por hora hasta que se aburran los coches de hacer cola detrás. Sr. Aparici patee las calles de Burriana que hay hoyos que cabe Vd. dentro. Y Sr. Granel deje la TV tranquila que ya lo tenemos demasiado visto.

  Pujar