23 de setembre de 2020 23/9/20

Safont renúncia a la seua acta com a regidor del PP per motius personals

Safont renúncia a la seua acta com a regidor del PP per motius personals  - (foto 1)
  • Alejandro Clausell, número vuit de la candidatura del PP, substituirà a l'exedil

El regidor del Grup municipal Popular de Borriana, Quique Safont, i número quatre de la llista amb la qual el PP va concórrer a l'eleccions municipals de 2015, va presentar ahir la renúncia a la seua acta com a regidor per motius de caràcter personal, donada la incompatibildiad del seu lloc actual amb un nou projecte professional.

El portaveu del PP, Juan Fuster, ha agraït el "treball, la dedicació, la implicació i la disposició que Safont sempre ha mostrat al servei del Partit Popular, la ciutat de Borriana i els seus veïns", al mateix temps que li ha desitjat el millor en aquesta nova etapa de la seua vida.

Safont ha sigut regidor de l'equip de govern durant dues legislatures (2007 - 2011 / 2011 -2015) en les quals va ocupar la portavocía del Grup Popular i va tindre delegades les àrees de Personal, Cultura i Esport.

Després de la seua renúncia, en el pròxim ple municipal ordinari, que se celebrarà el 6 d'abril, prendrà possessió el número vuit de la candidatura del PP de Borriana, Alejandro Clausell, mestre i psicòleg en el col·legi Salesiano.

 

 6 comentaris
TOTS
TOTS
22/03/2017 12:03
GRACIAS FAMILIA SAFONT

Quique quien falta, tots colocats cuan fa la politica, i que me dius del mes travallaodr de Burriana i el estranger, APA

Pujar