2 de desembre de 2020 2/12/20

Rocío Tormos i Rocío Melchor, les reines de la Falla Chicharro

Rocío Tormos i Rocío Melchor, les reines de la Falla Chicharro  - (foto 1)
  • La Reina Major i Reina Infantil han sigut presentades aquest dissabte en un entranyable acte

Galeria de fotos
Burriana - Fallas 2019 - F. Chicharrro - Presentación
Burriana - Fallas 2019 - F. Chicharrro - Presentación
MÉS FOTOS
Rocío Tormos i Rocío Melchor, les reines de la Falla Chicharro  - (foto 2)
Rocío Tormos i Rocío Melchor, les reines de la Falla Chicharro  - (foto 3)
Rocío Tormos i Rocío Melchor, les reines de la Falla Chicharro  - (foto 4)

Els salons de Torre la Mina s'han vestit aquest dissabte de gala per a celebrar l'acte de presentació de la Falla Chicharro. Una posada de llarg per a una cita molt especial i que tant Rocío Tormos com Rocío Melchor recordaran tota la vida. Perquè elles seran aquest 2019 les màximes representants de la comissió.

Així, en un acte presentat per Elena Collado i Samuel Martínez, la Reina Major, Rocío Tormos i la Infantil, Rocío Melchor han viscut la seua gran nit. Però no han sigut les úniques que han brillat en aquest acte, perquè Rocío Tormos estarà acompanyada per una gran Cort d'Honor: Teresa Poveda, Estefanía López, Ana Sancho, Eva Faus i Gal·la Gómez-bello. El president és Juan Claramonte Llopis.

Quant a la representació infantil, la Cort d'Honor està composta per Anna Canó, Diana Mata, Inma de l'Olmo, María *Garí, Sara Garí, Daniela González, Natalia Borrego i Sara Bort. La presidenta infantil serà Mar Zaragozá.

Ha sigut una nit carregada de sorpreses i amb records de falleres majors i infantils a través de xicotetes pel·lícules. Després de l'acte s'ha servit el sopar en el mateix restaurant i després ha seguit la festa de la mà de l'orquestra Cimarrón, que tants anys ha actuat en la comissió.

Pujar