elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Rigoberta Bandini tanca la sisena edició de l'emac a Burriana

Rigoberta Bandini tanca la sisena edició de l'emac a Burriana
  • El Teatre Payà ha acollit per primera vegada la música del festival com un nou escenari

  • El CMC La Mercé ha clausurat la zona artística i els concerts durant aquest matí

Galeria de fotos
Emac. 2021 Burriana. Jornada diumenge
Emac. 2021 Burriana. Jornada diumenge

La barcelonina Rigoberta Bandini ha tancat la sisena edició de l'emac a Burriana, un festival marcat per la situació sanitària però també per la recuperació de la música en directe en els escenaris. El Teatre Payà s'ha estrenat, en aquesta edició, amb dos concerts del festival degut al canvi realitzat per la situació sanitària per a poder acollir amb les degudes distàncies el directe de Bandini.

Encara que no ha sigut al febrer, sinó al juny, l'emac ha complit amb el que sempre ha apostat, per la música en directe, el descobriment de nous grups i el bon ambient al voltant de les activitats.

Aquesta vegada, i per a tancar, el Payà va ser l'epicentre de la música a la província de Castelló, primer amb l'aparició de Maria Jaume en l'escenari del teatre, i, per a clausurar l'emac, amb el gran directe de Rigoberta Bandini a Burriana.

Al matí, l'emac va arrancar en el CMC La Mercé, amb el comiat a l'apartat cultural, en el qual han destacat els quinze artistes participants, i l'exposició ‘Claustrofòbia’, de José Carlos de la Torre.

Al jardí arqueològic, el punt i final l'ha posat la burrianense Tatiana Javaloyes, amb el seu nou treball, i els ritmes sintètics del grup Capricorn Un. De la mateixa manera, en la plaça, Char Lee Dj ha sigut l'encarregat de posar la música durant el matí.

Han sigut tres jornades musicals marcades per la situació sanitària, en els quals l'organització i l'Ajuntament han treballat perquè els assistents gaudiren de la música en directe i de l'art durant aquest llarg cap de setmana replet d'activitats culturals.

Per part seua, la setena edició de l'emac ja ha començat a preparar-se, amb la mirada posada a millorar l'actual, i amb l'horitzó en un escenari on la situació pandèmica ja està definitivament superada.

Pujar