elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Reyes Martí torna a la càrrega

Reyes Martí torna a la càrrega
  MÉS FOTOS
  Reyes Martí torna a la càrrega - (foto 2)
  Reyes Martí torna a la càrrega - (foto 3)

  Reyes Martí torna a la càrrega i ho fa xafant fort. Després de l'espectacular castell de focs artificials que va disparar divendres passat en l'Exaltació de la Fallera Major de València, la burrianera es prepara per a fer molt de soroll aquestes falles 2019. Les últimes notícies que s'acaben de conéixer és que la pirotècnica serà la que dispararà la mascletà del Dia de la Dona.

  Així, el pròxim 8 de març (divendres), Reyes Martí tornarà a ser l'encarregada de celebrar aquest dia tan reivindicatiu amb una mascletà en la plaça de l'Ajuntament. La burrianera dispara en la mascletà de València des de l'any 2001 i la majoria ho ha fet coincidint amb el dia de la dona: "Estic molt contenta, el dia de la dona és la meua zona de confort", assegura la burrianera en declaracions a elperiodic.com.

  El fet que dispare a principis de març, explica la pirotècnica, li permetrà preparar-ho amb més temps i no anar tan atabalada com en els dies centrals de falles. De moment, dispararà per a huit comissions de València, així com a Algemesí i Picassent.

  Encara que el plat fort, assegura Reyes Martí, el servirà a la seua casa, en la seua Burriana i espera fer-ho en els dies centrals de falles: "Procuraré disparar en un dia gran, la mascletà del 17 o el 18 de març", detalla la pirotècnica a aquest digital. A la fi d'aquesta setmana coneixerem el calendari pirotècnic de les falles a València.

  Pujar