elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Reyes Martí: segueix en directe la mascletà d'aquest divendres 8 de març

Reyes Martí: segueix en directe la mascletà d'aquest divendres 8 de març

  La mascletà més reivindicativa i combativa arriba hui a la plaça de l'Ajuntament de València de la mà de la borrianenca Reyes Martí.

  Recorda que pots seguir en directe de dilluns a divendres totes les mascletàes que es disparen des de l'Ajuntament en la pàgina web d'elperiodic.com i a través de la pàgina de Facebook d'elperiodic.com, punxant ACÍ.

  I és que, després de dos anys en la setmana gran de falles, tornen al 8 de març "amb moltíssima il·lusió i força". Així ho ha explicat la mateixa Reyes en declaracions a elperiodic.com: "Estem preparant-ho tot i crec que serà molt bonica perquè hi ha una història darrere".

  Un 8-M reivindicatiu, emotiu i, gràcies a Reyes, molt sorollós. L'homenatge, amb fum morat i trons de color negre, durarà quaranta segons i acabarà amb quatre colps de cigales amb una salve de trons negres i xicotet silenci.

  140 quilos de massa pirotècnica, sis minuts imparables i 650 ordres componen aquesta cita històrica amb la mascletà que ens deixarà amb el cos gelat al final d'aquesta: una seqüència de 25 segons on més de 3.000 trons tancaran la mascletà "més emotiva que hem creat en la nostra història", assegura Reyes Martí. "Esperem que arribe el dia que el 8 de març no tinguem res a reivindicar, sinó a celebrar", conclou la gran pirotècnica de Burriana.

  Si vols saber més, no et perdes l'entrevista que acabem de publicar en AQUEST ENLLAÇ.

  Pujar