20 de gener de 2021 20/1/21

Reyes Martí dóna positiu per coronavirus

Reyes Martí dóna positiu per coronavirus - (foto 1)
  • "Ho he passat molt malament però ja comence a veure la llum", ha explicat la pirotècnica de Burriana

El 8 de març passat Reyes Martí feia història a la plaça de l'Ajuntament de València. La mascletà del Dia de la Dona i una de les últimes en tirar-se aquestes falles 2020 perquè hores més tard s'anunciava la suspensió de la festa per la crisi de l'coronavirus. Un virus que també ha patit la pirotècnica de Burriana, tal com ella mateixa ha confirmat en declaracions a À Punt.

"Ho he passat molt malament, és un virus molt desagradable però ja comence a veure la llum", ha explicat Reyes Martí. La burrianenca ha detallat com ha estat l'evolució de virus, des que va començar a tossir la segona setmana de març i va decidir quedar-se a casa, com ha tingut pics de febre i com poc a poc ha anat millorant: "El meu marit també va emmalaltir però ell ho passat més lleuger ja que està més fort que jo ".

Reyes Martí lamenta la situació que està vivint-se, com també les conseqüències econòmiques que es deriven d'aquesta pandèmia, especialment en el sector faller que va haver de parar en sec amb tot "el monument" pràcticament muntat: "El 85% de la facturació de la meu empresa es fa aquests dies ", reconeix Martí.

Pujar