11 d’agost de 2020 11/8/20

Les residències de majors de Burriana esquiven el coronavirus

Les residències de majors de Burriana esquiven el coronavirus - (foto 1)
  • No s'han detectat casos en cap dels dos geriàtrics mentre els residents mantenen el seu confinament

MÉS FOTOS
Les residències de majors de Burriana esquiven el coronavirus - (foto 2)
Les residències de majors de Burriana esquiven el coronavirus - (foto 3)

El coronavirus està colpejant a un dels sectors més vulnerables de la població: la tercera edat. La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha confirmat aquest divendres que a la província de Castelló hi ha dotze residències amb casos confirmats de coronavirus encara que cap d'elles està a Burriana, localitat que, de moment, esquiva la pandèmia en les seues dues residències de majors.

Les persones majors que estan ara mateix confinades en la residència de majors no poden rebre la visita dels seus familiars, i el personal està acurant les cures per a atendre'ls.

Per això, l'alcaldessa de Burriana ha volgut rendir un homenatge a les persones majors i al personal que els atén i aquest divendres l'equip municipal, encapçalat per l'alcaldessa Mª Josep Safont, al costat d'un vehicle amb els responsables de la Policia Local de Burriana els han dedicat un afectiu aplaudiment tant al personal del centre com a les persones residents, “per la seua força i enteresa”.

Aquests aplaudiments, ha indicat Safont, simbolitzen i mostren “el nostre suport en nom de tota la ciutat de Borriana, en un moment en el qual sens dubte el necessiten” i suposa manifestar públicament “nostre més sincer agraïment a tot l'equip de professionals de la plantilla de la residència i el nostre reconeixement per la seua gran faena i per les qualificades cures als nostres majors, tan transcendentals i més en aquesta situació.

Dilluns que ve seran les persones majors i el personal de la residència d'ancians de Càritas Interparroquial de Burriana, els que reben la visita i els aplaudiments de la Corporació i la Policia Local.

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y Alacant

Especial Coronavirus a Castelló, Valencia y AlacantEntrar en el especial
Pujar