29 de novembre de 2020 29/11/20

El PP reitera al tripartit la conveniència d'instalar ressalts en els alrededors de les places

El PP reitera al tripartit la conveniència d'instalar ressalts en els alrededors de les places - (foto 1)

  El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha reiterat al tripartit que governa la ciutat la conveniència d'instal·lar sistemes de control de la velocitat en els carrers que circumden places i en aquelles en les quals proliferen les terrasses. “Hi ha molts parcs públics i negocis que posseeixen servei en el carrer envoltats per vies en les quals seria convenient instal·lar elements com a bandes sonores o ressalts perquè la velocitat del tràfic que circula per la zona no acabara envaint els espais per als vianants”.

  La iniciativa la va proposar al maig el regidor i portaveu del Grup Municipal del PP Juan Fuster. “La vam plantejar al tripartit i ens van respondre que farien una valoració que passats quatre mesos encara no ens ha arribat”. “Creiem que és una proposta que no hem d'abandonar”, ha considerat Fuster, “sobretot perquè aquesta situació de risc es dóna durant tot l'any. Les places, les terrasses... no són punts de reunió lligats a l'estiu, sinó que durant tots els mesos congreguen a veïns i creiem que seria una bona mesura garantir-los la seguretat”.

  Des del PP recorden que van plantejar que el tripartit “elaborara un estudi per part dels tècnics i agents de la Policia Local per a estudiar els punts de la ciutat en els quals seria convenient instal·lar aquests sistemes de control de la velocitat”.

  En opinió de Fuster, “és una mesura senzilla, sense un cost molt elevat, i creiem que els seus efectes poden ser decisius i molt efectius”. Així les coses, “la nostra intenció és tornar a reclamar aquests sistemes encara que hagen passat diversos mesos. És millor que s'instal·len, que la proposta caiga en l'oblit”. Així les coses, “esperem”, ha assenyalat Fuster, “que la iniciativa siga tinguda en compte perquè és una proposta que ens han fet arribar no solament els responsables dels negocis amb terrassa, sinó també els propis veïns que són usuaris habituals de places i parcs”, ha manifestat el portaveu del PP.

   2 comentaris
  tu sombra
  tu sombra
  26/09/2017 10:09
  Ingenier tararot

  Pero tu que esperabes no fer un brot en 4 anys? home... Ja esta be que ben poc fa Aparisi, pero que damun renegue perque no li han deixat la feina feta els peperos... manda huevos. Ara esteu vosatros, el TRImerdito, vos toca treballar. Ja porteu 2 anys, ja no vos val queixarvos de que abans estaba el PP, temps de sobra eu tingut per a remendar alguna coseta

  Pujar