26 de febrer de 2020 26/2/20

Les Reines Falleres de l'any 2020 rebran l'homenatge del món faller

Les Reines Falleres de l'any 2020 rebran l'homenatge del món faller - (foto 1)
  • El ball de presentació de les màximes representants de l'exercici faller del pròxim any serà a les 23.30h

  • Elena Pastor i Júlia López viuran el ball de la seua presentació davant del món faller

Les Reines Falleres de Burriana 2020 rebran el proper dissabte 23 de novembre, l'homenatge del món faller de la ciutat amb un ball d'honor. Les màximes representants del nou exercici faller, Elena Pastor i Julia López, Reina Fallera major e infantil respectivament, seran presentades juntament amb la Cort d'Honor i les Dames de la Ciutat, Falleres Majors, Falleres Majors infantils, Cavallers Acompanyants i Corts d'Honor, en la Llar Fallera a les 23.30 hores.

La nit s'inaugurarà a les 22.45 hores, amb una concentració de les Reines Falleres, Corts d'Honor i comissions falleres a l'Ajuntament de Burriana. Tot seguit, a les 23 hores, s'iniciarà la primera desfilada oficial d'Elena i Julia després de rebre la banda fallera en l'acte d’exaltació que va tenir lloc dissabte i diumenge passat respectivament al Teatre Payà de Burriana.

Un camí allí, realitzaran l'entrada les 19 comissions falleres amb què compta Burriana, el públic acompanyant i, finalment, accediran les Reines Falleres 2020 i la seua Cort d'Honor davant d'un públic entregat i d’empeus que omplirà de gom a gom tota la sala fallera.

Elena i Julia, entraran de la mà dels membres de la Junta Local Fallera i inauguraran el ball amb les primeres notes d'un passodoble al qual immediatament s’uniran la resta de falleres presents. Així començarà aquesta festa tan especial, que no finalitzarà fins ben entrada la matinada.

En clau de Falla

En clau de FallaEntrar en el especial
Pujar