23 de setembre de 2020 23/9/20

La Regidoria de Turisme es prepara per a promocionar a Burriana a FITUR

La Regidoria de Turisme es prepara per a promocionar a Burriana a FITUR - (foto 1)
  • Burriana es promocionarà en conjunt amb altres pobles de la Marca Castelló

  • Durant 2017 es redactarà un nou Pla Estratègic de Turisme per Burriana

La Fira de Madrid convoca a la indústria turística mundial a la seua cita anual a Espanya. La 37a edició de FITUR, la Fira Internacional de Turisme, tindrà lloc del 18 al 22 de gener i una representació de Burriana acudirà a l'esdeveniment per promocionar els atractius de la ciutat de cara al mercat turístic mundial.

I no ho farà sola ja que, com informaven fonts de l'Ajuntament a aquest diari, 'Com ja fa un temps, Burriana acudirà a l'edició de Fitur 2017 al costat dels municipis que conformen la marca Castelló Sud, és a dir, la Llosa, Xilxes , Almenara, Nules i des d'aquest mateix any, també La Vall d'Uixó, La Vilavella, Eslida, Artana i Aín. '

I és que, des del consistori defensen allò que de la unió fa la força també en matèria de turisme: 'Entenem que és la millor manera de presentar la nostra oferta turística conjunta, ja que Fitur és la cita de més nivell de l'any i el més senzill és unir esforços per promocionar i arribar a molta més gent. '

Pel que fa a la representació exclusivament de Burriana, tant l'alcaldessa María Josép Safont, com el regidor de l'àrea de Turisme, Santiago Zorío, estaran presents a la Fira el dia 19 de gener, dedicat al València. 'Es tracta d'estar presents precisament el dia que els municipis valencians acaparen més atenció, i per tant, es pot fer arribar a molta més gent nostra oferta turística, gastronòmica, d'oci o cultural ', expliquen des de la regidoria.

I per això un any més, informaran d'informar sobre les diferents jornades gastronòmiques que se celebraran a Burriana durant tot l'any, començant, per exemple, per les jornades de la Taronja, que precisament, en aquest 2017 també es faran conjuntament amb poblacions d'aquesta àrea de Castelló Sud perquè encara tinguen un major impacte tant econòmic com promocional de la zona.

A més, els mateixos representants municipals volen donar una difusió especial a la marca 'coents de Borriana ' que es va presentar de forma oficial fa tot just unes setmanes a la ciutat, i amb la seua presència a la fira Gastrònoma de València. Per a la seua promoció es repartirà a manera de tast aquest producte en diversos moments del mateix dia 19 on estaran presents a la Fira.

Dins el conjunt d'oferta turística valenciana, que enguany farà especial atenció a la Terra de Festivals promoguda des de la Conselleria, Burriana també té un paper important amb la celebració del festival Arenal Sound, pel que els representants del festival també estaran presents durant la jornada del 19.

Un nou Pla Estratègic de Turisme per 2017
Com també ha informat l'Ajuntament, en primícia per elperiodic.com, 'també podem avançar que després de 10 anys, Burriana redactarà durant aquest 2017 un nou Pla Estratègic de Turisme, però ens trobem, de moment, en el període de presentació de les diferents opcions i, per tant, el presentarem públicament en els propers mesos '.

'Es tracta d'un estudi global de la situació de Burriana, i de les propostes o projectes que ens agradaria aportar a Burriana després que durant deu anys no hagen fet moviments en aquest sentit. Així, abans de l'estiu esperem poder presentar aquest nou Pla que ens agradaria que suposés un abans i un després en la promoció turística de la ciutat, i del que anirem donant detalls una volta es complete la redacció. '

Amb aquesta trobada de FITUR, a la qual elperiodic.com es desplaçarà per oferir una cobertura total, s'iniciarà el calendari internacional de fires de turisme.

 

 2 comentaris
Burrianense
Burrianense
17/01/2017 08:01
De turismo

Fitur, ese lugar carísmático, en busca y captura de destinos para turoperadores, en el que Burriana solo ofrece el Arenal Sound. Siempre que he ido el stand de la Rioja lleno, el de Castilla y Leon repleto, y el de la Comunidad Valenciana a rebosar, pero a rebosar de aburrimiento, porque por allí no pasa nadie. ¿Cómo se va a ofrecer algo en Burriana si no hay lugar para los que vienen? ¿Cómo se espera atraer a alguién y cambiar el modelo turístico si lo único que se ofrece es un macrobotellón?. Todos los años la misma historia, gastar dinero en ir a Fitur para que el ROI sea muy negativo. ¿Irá nuestro querido concejal de transparencia en taxi?. Mejor que hagan como en la calle Mayor, una pantallita que de la información, el gasto sería el mismo, pero al menos sería innovación.

Pujar