23 de setembre de 2020 23/9/20

El PP reclama al tripartit que assumisca responsabilitats

El PP reclama al tripartit que assumisca responsabilitats - (foto 1)

    El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha convidat al tripartit que governa la ciutat al fet que “assumisquen les seues responsabilitats i deixen de tirar pilotes fora, perquè el seu desgovern està conduint a Borriana a una deriva que no mereix”.

    El regidor i portaveu del PP en la ciutat, Juan Fuster, ha fet aquestes consideracions després de qüestionar “en més de dos anys de mandat la descoordinació d'un pacte que en lloc de rescatar persones està garantint butaques”. Per al regidor, “la vaca escapada o el tancament de bous embolados suspès són imatges que reflecteixen el desgovern de la nostra ciutat. Anècdotes que ens han portat a aconseguir un protagonisme que mai hauríem d'haver tingut, aconseguint el ridícul més vergonyant en tot el territori espanyol”.

    El portaveu del PP ha pregat a l'alcaldia ser capaç “d'assumir responsabilitats, prenent decisions contundents que demostren la seua grandesa reconeixent errors. Tots ens equivoquem, però sembla que vostès obren amb dogmes de fe. Són incapaços de fer autocrítica i sempre hi ha tercers que carreguen amb responsabilitats que són seues”.

    És el cas, tal com va evidenciar Juan Fuster en el ple del passat dijous, de la fugida d'una vaca en la qual han tingut responsabilitats el ramader, la comissió taurina i el responsable taurí. “No obstant açò, ni la regidora de Festes ni l'alcaldessa assumeixen la seua responsabilitat. No donen la cara”. Per al PP aquesta forma d'actuar constata un “engany a la ciutadania” que, en el cas de la vaca, “manté en suspens a la ciutadania”. “No entenem com poden estar tan tranquils ocupant les seues butaques tenint un cap de bestiar solta pel terme municipal. Els preguem per Borriana que prenguen cartes en l'assumpte, reforcen la vigilància si és oportú, capturen la vaca com van fer en una hora a Les Alqueries i oferisquen una nova cartera a la regidora de Festes. Demanen disculpes. Els veïns de Borriana li l'agrairan”.

    Pujar