29 de novembre de 2020 29/11/20

El PP reclama un reforç de la neteja a Burriana que evite la degradació de la ciutat

El PP reclama un reforç de la neteja a Burriana que evite la degradació de la ciutat - (foto 1)
  • Solá reivindica un manteniment periòdic de la ciutat que evite l'abandó del qual “ha sigut l'exemple el riu Anna, que ara netejen després de mesos de denúncies”

L'absència d'un control i manteniment periòdics de la neteja de Burriana està provocant que la ciutat “patisca una degradació que seria fàcilment evitable si els qui tenen la responsabilitat de gestionar compliren amb les seues obligacions”.

Carlos Solá, regidor del PP a Burriana, ha fet una crida a PSOE i Compromís perquè “Burriana present la seua millor imatge perquè els ciutadans paguen impostos de primera i obtenen serveis de tercera”. “Hi ha carrers que presenten un estat d'abandó notable, contenidors que requereixen un canvi, parcs infantils i zones verdes que estan abandonades... En definitiva, és necessari realitzar un pla de conservació i control periòdics que evite aquest abandó”.

La clara mostra d'aquest desistiment de funcions ha sigut el riu Anna. El llit natural ha patit un abandó durant més d'un any que ha provocat les queixes reiterades del Partit Popular. El seu regidor, Vicente Tejedo, ha vingut reclamant des de 2019 de manera insistent la necessitat d'actuar en aquest llit natural “que es va convertir la pitjor carta de presentació per a la nostra ciutat quan hauria de ser al contrari, una mostra del patrimoni verd i natural que tenim el privilegi de gaudir els veïns”.

Tal com ha assenyalat Solá, “ens alegrem que després de molts mesos de demandes i protestes veïnals, el PSOE i Compromís hagen decidit escoltar a la ciutadania i tindre en compte les seues queixes. Ara només esperem que aquesta acció que ha tardat més d'un any a ser atesa no es replique en altres espais de la ciutat i provoque l'abandó que lamentablement ja estem patint en alguns sectors del municipi. Burriana mereix un servei concorde al nivell d'impostos que PSOE i Compromís han decidit incrementar per a cobrar els 100.000 euros de més en els seus sous que gaudeixen des de juliol de 2019. Treballen”.

Pujar