26 de novembre de 2020 26/11/20

El PP reclama reactivar Burriana “perquè amb pujades de sous no es rescata a 2.800 aturats”

El PP reclama reactivar Burriana “perquè amb pujades de sous no es rescata a 2.800 aturats” - (foto 1)
  • El PP planteja que en un escenari en el que les famílies necessiten “aplegar a fi de mes, cal traçar un pla d'incentius per a crear ocupació i no destruir-la”

El Grup Municipal del Partit Popular a Burriana ha fet una crida al PSOE que governa en coalició amb Compromís per a traçar un pla de reactivació de la ciutat en un moment “especialment crític que amenaça amb agreujar-se”. En plena segona ona del *coronavirus i amb uns indicadors econòmics que “exigeixen dels qui tenim responsabilitats públiques la màxima implicació per a evitar la crisi, no és moment de pujades de sous, és moment d'incentius per a crear ocupació i no destruir-ho”.

Des del PP, Juan Fuster, portaveu del Grup Municipal a la ciutat, ha fet una crida al PSOE perquè els pressupostos de 2021 tinguen en compte “la situació especialment crítica que estem patint”. El nombre d'aturats a la ciutat ha passat dels 2.293 registrats el mes de gener als 2.862 que registrava el mes de setembre.

Aquest indicador “no pot passar per alt per als qui estan gestionant la nostra ciutat”. “És necessari, urgent, establir polítiques de reactivació econòmica, incentius per a les famílies en forma de rebaixes fiscals i congelació d'impostos”. “A ningú se li ocorre que en un escenari com el que estem vivint, els qui governen aproven una pujada de sous com la que havien pactat PSOE i Podemos a nivell nacional. És un absolut escàndol que la gent s'estiga quedant al carrer i sense una ocupació, i els qui governen només pensen a pujar-se la nòmina”.

El PP, que va rebutjar en Congrés i Senat aquest increment salarial, també a Burriana ha mostrat des d'un principi el seu rebuig a la pujada de nòmines que PSOE i Compromís van pactar a la ciutat. “Hui continuem pagant aqueixos sous sense que cap dels dos partits hi haja pensant a baixar-li'ls. Mentrestant, al carrer, hi ha veïns sense ocupació, famílies que ja han recorregut a Serveis Socials, i autònoms que amb prou faenes mantenen en actiu els seus negocis. Una mostra més de l'allunyats que estan els que governen de la realitat del nostre municipi”, ha manifestat Fuster.

Pujar