1 de desembre de 2020 1/12/20

El PP reclama mesures "per a que la pandèmia no acabe provocant la ruïna a Burriana"

El PP reclama mesures "per a que la pandèmia no acabe provocant la ruïna a Burriana" - (foto 1)

  Hui es compleixen 21 dies del decret d'estat d'alarma. “Temps més que suficient perquè s'hagen adoptat mesures que siguen d'utilitat a nivell sanitari, en primer lloc, però també a nivell econòmic”. Un pla de xoc que el PP va presentar fa 20 dies a PSPV i Compromís i que, “hui dia, no hem pogut ni debatre, ni analitzar, ni votar”.

  Juan Fuster, portaveu del PP a Burriana, a tornat a tendir la mà als qui governen, “perquè crec que en això hem d'estar tots units, i si podem sumar iniciatives que siguen d'utilitat per als nostres veïns, que s'implementen i no que s'arxiven”.

  En aquest sentit, planteja Fuster, “que a les accions immediates i necessàries que des de l'Ajuntament de Burriana s'han d'aplicar, s'haurien de sumar altres accions que prevegen que aquesta pandèmia històrica no acabarà arruïnant a la nostra ciutat”.

  Per a aconseguir-ho, el PP va plantejar la setmana passada la convocatòria d'una comissió de la COVID-19 després de suspendre PSPV i Compromís tota l'activitat municipal. “És necessari que siguem capaços d'asseure'ns i debatre, perquè estic convençut que de l'anàlisi eixiran mesures d'utilitat per a la nostra ciutat”.

  I amb aquest esperit, “no podem ignorar el futur immediat”. “Hem registrat un atur històric fruit del coronavirus. Hem de començar a programar ja accions que ens permeten eixir de l'estat d'alarma sense que això es traduïsca en misèria per a les famílies de la nostra ciutat”. Per a aconseguir-ho, “la nostra mà tendida, les nostres propostes i iniciatives, perquè ser capaces de pensar en quines mesures concretes podem aplicar una vegada acabe el confinament és tan necessari o més que les que ara es puguen adoptar”. En aquest sentit, ha assenyalat el portaveu, “esperem que les propostes que plantegem fa ara 20 dies i les noves que estem plantejant, es puguen debatre, analitzar i posar en marxa en benefici de Burriana”.

  Pujar