31 de maig de 2020 31/5/20

Una quinzena de carrers i camins tallats a Burriana per la pluja

Una quinzena de carrers i camins tallats a Burriana per la pluja - (foto 1)
  • La Policia Local demana màxima precaució si han de ixir de casa

MÉS FOTOS
Una quinzena de carrers i camins tallats a Burriana per la pluja - (foto 2)

Una tromba d'aigua històrica ha caigut aquest dimarts a la nit i aquest dimecres de matinada a la zona marítima de Burriana. Tal com els ha avançat elperiodic.com, els bombers estan treballant en rescatar els veïns de la zona mentre es demana precaució per ixir de casa, especialment a la zona costanera.

La Policia Local de Burriana ha informat que, a causa d'aquestes inundacions, hi ha molts camins tallats: Cami Marjalet íntegrament, Camí Santa Pau i Carnissers estan tallats a l'altura de al camí Marjalet; la passarel·la de Clot, Camí Llombai està tallat a l'altura de al camí Marge, al Camí Ratlla de Nules té tots els accessos tallats; el camí Vell de la Mar està tallat des de la carretera de l'Grau.

També estan totalment tallats al camí La Closa, la Coixa i la Cosa des de la rotonda amb el Calatraba. El camí Ecce-Homo amb Xamusa està tallat i també en camí Cedre. Tallat també al Camí Artana i la Mar de Vila-real. Finalment, els vials de servei de la CV-18, en direcció Castelló, té el vial esquerre i dret tallats.

El camí Fondo amb Jaume I i el camí Serratella estan oberts a l'trànsit però amb precaució.

Ampliarem informació.

Pujar