9 de desembre de 2019 9/12/19

Quin temps farà aquest cap de setmana a Borriana?

Quin temps farà aquest cap de setmana a Borriana? - (foto 1)

  Arriba el final de les festes de la Mare de Déu de la Misericòrdia i ho fa amb la vista posada en el cel. Perquè segons l'Agència Estatal de Meteorologia les pròximes hores estaran marcades per l'arribada d'una 'gota freda' a Espanya, que afectarà a la Comunitat Valenciana i que portarà tempestes probablement fortes i fins i tot molt fortes, o persistents acompanyades de calamarsa.

  Així, des de la Agència Valenciana de Seguretat i Resposta les Emergències alerten que un total de 136 municipis de la Comunitat Valenciana tenen risc de patir inundacions i per açò es va a activar l'alerta groga en el sud de Castelló, litoral nord i interior de València i interior d'Alacant. Borriana també està inclosa en aquesta alerta i de fet per a aquest divendres la probabilitat que ploga a la vesprada és del 75%. A partir de les vuit de la vesprada es preveu que remeten les pluges i no tornen fins al dissabte al matí.

  Serà des d'aquest dissabte i fins al dilluns quan s'esperen les majors precipitacions. De fet, segons l'Agència Estatal de Meteorologia preveu que la probabilitat de pluges supere el 90% en la majoria dels casos. El dissabte es preveu que es puguen superar els 4 l/m2 en les hores centrals del dia encara que el pitjor s'espera per al diumenge, coincidint amb el final de festes, quan les pluges podrien venir acompanyes de tempestes, tot açò segons l'Agència Estatal de Meteorologia.

  Pots consultar la predicció en el següent enllaç: Predicció AEMET Borriana.

  ocultar
  Quin temps farà aquest cap de setmana a Borriana?
  Pujar