19 de gener de 2020 19/1/20

PP: “El PSPV provoca el col·lapse del cementeri i deixa sense nínxols a Burriana”

PP: “El PSPV provoca el col·lapse del cementeri i deixa sense nínxols a Burriana” - (foto 1)
  • Suay (PP): “Deixar als veïns sense fosses per a enterrar als seus difunts demostra quant li importa al PSPV la nostra ciutat. L'única cosa que els amoïna és cobrar”

La incapacitat de gestió del PSPV de Burriana ha deixat a les famílies de la ciutat sense un sol nínxol al nou sector on enterrar als seus difunts. La situació límit a la qual els socialistes han portat a Burriana demostra “quant els importa la nostra ciutat”. “La seua primera decisió va ser pujar-se els sous. La de treballar per Burriana mai la van contemplar”.

La regidora del PP a Burriana, Consuelo Suay, ha sigut especialment dura amb una situació “que portem advertint des de fa més d'un any”. El projecte d'urbanització i construcció de nous nínxols del cementeri està licitat “però l'inici d'obres no està previst que arrencada enguany i el problema radica en el fet que en aquests moments ja no queda ni un solo nou nínxol al cementeri”. Aquest és el resultat “de polítiques que només pensen en nòmines i despatxos i deixen a un costat a la ciutat”.

El PP advertia el mes d'octubre passat la situació límit en la qual es trobava el cementeri. Llavors quedaven només set nínxols en la zona nova i amb un ritme d'enterraments que oscil·la entre els 15 i els 22 cada mes, en menys d'un mes s'ha ocupat per complet el nou sector.

Des del PP exigeixen al PSPV solucions immediates a un problema “que ells mateixos han generat perquè són incapaços de treballar amb responsabilitat i rigor per a complir el mínim que se'ls exigeix: servir a Burriana”. Això sí, “al PSPV el trobaran, al costat del seu soci de Compromís, en els despatxos, amb aire condicionat a l'estiu i bona calefacció a l'hivern”.

Als carrers, mentrestant, “la brutícia i l'abandó campa a pler, la inseguretat a la ciutat és una qüestió de la qual parla ja tota la població i la pressió fiscal, la que toca la butxaca als ciutadans cada any, puja com l'espuma. Perquè PSPV i Compromís van pactar a l'estiu pujar-se la nòmina provocant 100.000 euros més de despesa a la ciutat i, com a contraprestació, han decidit que els sous els pague la població: una pujada del 11,5% de la taxa de fems i una altra d'un 5% corresponent a l'IBI. Això sí, treballar per a garantir a una família un nínxol nou on enterrar al seu difunt, no és important”.

ocultar
PP: “El PSPV provoca el col·lapse del cementeri i deixa sense nínxols a Burriana”
Pujar