26 de novembre de 2020 26/11/20

“El PSPV bloqueja les ajudes per a les famílies monoparentals que el PP va exigir al setembre”

“El PSPV bloqueja les ajudes per a les famílies monoparentals que el PP va exigir al setembre” - (foto 1)

  "El PSPV de Borriana ha sigut incapaç de redactar en quatre mesos les bases que han de reglar les subvencions per a les famílies monoparentals que el PP va reclamar al setembre i que la corporació va recolzar per unanimitat". La moció que el 27 de setembre va defensar Juan Fuster, candidat a l'alcaldia pel PP a Borriana, per a recolzar a les famílies monoparentals de la ciutat segueix avui sent “teoria” perquè “els qui han de treballar en la seua aplicació pràctica no s'han mogut”.

  “Aquest bloqueig, aquest abandó i desistiment de funcions, és el que està paralitzant Borriana. Som una ciutat amb unes fortaleses úniques i amb una capacitat de desenvolupament magnífica. No obstant açò, al capdavant de l'ajuntament hi ha tres partits, PSPV, Compromís i Podemos, que no volen treballar”.

  Per a Fuster, “no hi ha excuses que justifiquen que en quatre mesos no s'ha fet absolutament gens per a redactar unes bases que establisquen les condicions que han de complir les famílies monoparentals per a accedir a subvencions”.

  La iniciativa, “que tots els partits van recolzar en el passat mes de setembre, està senzillament bloquejada”. “I qualsevol altre justificant no és més que una excusa per a maquillar la nul·la convicció i falta d'interès que malbarata el PSPV i els seus socis”.

  Des del PP, Fuster ha tornat a tendir la mà al PSPV i al seu soci de Podemos, responsable de l'àrea Social, “per a treballar per donar respostes als veïns perquè hem vingut a servir, no al fet que ens servisquen”. I “lamentablement per a Borriana, des de fa més de tres anys ocupen el consistori tres partit que en lloc d'esforçar-se per donar servei als ciutadans, es dediquen a calfar les butaques dels despatxos amb l'únic objectiu de garantir que arriben a final de mes. El resultat és que tenim a Borriana bloquejada, perdent oportunitats i serveis que haurien d'estar operatius des de fa mesos”.

  Pujar