elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

PP: “El PSOE resol els contagis a Burriana amb restriccions en lloc d'obrir el consultori”

PP: “El PSOE resol els contagis a Burriana amb restriccions en lloc d'obrir el consultori”
  • La regidora del PP, Consuelo Suay, lamenta que les solucions de l'esquerra siguen despedir a metges, tancar centres de salut i criminalitzar a l'hostaleria

El Govern del PSOE “que ens va convidar a llevar-nos la màscara per a donar pas als somriures”, és el que hui a Burriana “segueix sense obrir el centre de salut Verge del Carmen de la platja i pretén atallar el brot de contagis amb noves restriccions”. “És lamentable que els qui creguen el problema perquè són incapaços d'habilitar solucions, criminalitzen ara al turisme, l'hostaleria i els joves als quals segueixen sense vacunar mentrestant, en paral·lel, acomiaden a 563 metges en plena pandèmia”.

Des del Partit Popular de Burriana, Consuelo Suay, regidora delegada de Sanitat en el municipi, ha reclamat per a la ciutat “la cobertura sanitària que mereix una població que a la platja es multiplica per deu arribat l'estiu”. “Els veïns que viuen tot l'any en la costa han patit retallades injustes i ara veuen com l'arribada de turistes i ciutadans que ocupen les seues residències vacacionals col·lapsa encara més l'atenció en el centre de salut del Grau”, l'únic que manté obert el PSOE en la costa.

“És una estafa majúscula que a més, ara, ens amenacen amb noves restriccions que s'imposen perquè el PSOE va decidir que havia acabat el moment de les màscares per a donar pas als somriures en una clara i palesa mostra d'irresponsabilitat que hui està col·lapsant de nou el sistema sanitari”.

Des del PP de Burriana, Suay ha fet una crida a Ximo Puig i la seua Consell “perquè invertisquen i reforcen la cobertura sanitària en lloc de retallar i privar a la ciutadania de recursos mèdics vitals. Perquè Burriana no mereix aquest menyspreu que està provocant el col·lapse de l'atenció Primària”.

En aquest sentit, el PP exigeix “contractació de sanitaris, agilitació de les vacunes, perquè estem a la cua, especialment amb els joves que encara no saben quan es vacunaran, reobertura de centres de salut i suport a l'hostaleria, a la qual el PSOE, una vegada més, assenyala com a culpable d'un brot de contagis que només és el resultat de la incapacitat al capdavant de la gestió de les administracions”.

Pujar