30 de setembre de 2020 30/9/20

El PP proposa al tripartit que s'estudien mesurades de seguretat vial per a limitar la velocitat en el camí de la Serratella

El PP proposa al tripartit que s'estudien mesurades de seguretat vial per a limitar la velocitat en el camí de la Serratella - (foto 1)

  El Grup Municipal Popular en l'Ajuntament de Borriana va a proposar al tripatito que estudie mesurades de seguretat per a limitar la velocitat en el camí de la Serratella entre el port i Nules a fi de donar resposta a la demanda dels veïns de la zona que han alertat del problema.

  Carlos Solà, regidor del PP municipal, ha considerat que “donada la situació de perillositat que ens han traslladat els veïns plantegem que aquesta iniciativa es tracte en la Comissió de Seguretat Vial que plantegem al tripartit i que esperem se celebre ràpid”.

  El regidor popular ha assenyalat que, tal com ens han fet arribar els veïns de la zona, “el fet que no hi haja voreres en algunes parts del camí i que en altres parts siga molt estreta malgrat l'elevada velocitat amb la qual transiten els vehicles, requereix realitzar un estudi per part dels tècnics municipals per a veure possibles alternatives que posen fi al problema”.

  Cal recordar que la proposta se sumisca a la recent petició del Partit Popular d'estudiar també la possibilitat de crear passos de vianants elevats en les zones perimetrals de les places a fi de limitar la velocitat dels vehicles i evitar possibles riscos.

  “En matèria de seguretat vial tot esforç és poc per açò és important que sumem forces i anem de la mà per a cercar solucions conjuntes pel bé dels veïns i veïnes de Borriana”, ha apuntat l'edil de Borriana.

   4 comentaris
  U DE ALLI
  U DE ALLI
  12/06/2017 09:06
  muy bien por el PP

  me parece muy bien, esa carretera es como si fuera "mont-melo" . hay mucha gente viviendo , y queremos vivir con tranquilidad, las aceras son muy estrechas y cuando te das cuenta los tienes encima y del rebufo casi te vas detras ..... gracias.

  Pujar