26 de novembre de 2020 26/11/20

El PP proposa que siga Burriana la que decidisca mantindre el dol que el PSPV limita a un dia

El PP proposa que siga Burriana la que decidisca mantindre el dol que el PSPV limita a un dia - (foto 1)
  • Suay (PP): “Seria útil escoltar a una ciutat que mostra respecte en les seues finestres de forma voluntària. Hui continuen havent-hi morts, és una tragèdia”

El Grup Municipal del Partit Popular a Burriana  proposarà a l'alcaldessa de la ciutat que permeta a la ciutadania decidir si el dol oficial que el PSPV ha limitat a un dia ha de mantindre's en respecte i honra dels morts pel coronavirus. “Molts veïns han tret banderes d'Espanya a les seues finestres i col·locat crespons. Seria útil escoltar la seua opinió i tindre-la en consideració”.

La regidora del PP, Consuelo Suay, ha fet una crida a mostrar respecte i dignitat cap a les famílies dels qui han perdut a un ser estimat en aquesta pandèmia. “Ho hem reclamat des de fa més de quinze dies. Presentem un escrit per registre però l'alcaldessa només va hissar a mitja asta la bandera de Burriana”.

El decret del Consell mantindrà baixades, no obstant això, fins al dilluns, totes les banderes de l'Ajuntament de Burriana. “Un dol que hauria de continuar més enllà del decret oficial del Consell, perquè lamentablement per a tota Espanya, els contagis i les víctimes no s'han frenat”.

Des del PP reivindiquen solidaritat, respecte i afecte cap a tots els veïns de la ciutat que han perdut a un familiar. Burriana és, precisament, la població amb major nombre de contagis i decessos després que el febrer passat es declarara a la ciutat el primer cas de coronavirus a la Comunitat Valenciana.

“Respectar i acompanyar, mostrar duel i honrar a les víctimes és el tribut que li podem oferir als nostres veïns, en record dels qui ja no són ací i en mostra de reconeixement per als qui hui continuen lluitant per a superar aquest virus”, ha manifestat la regidora.

Pujar