28 de novembre de 2020 28/11/20

El PP proposa al PSPV un pacte que permeta a Borriana desenvolupar un viver d'empreses

El PP proposa al PSPV un pacte que permeta a Borriana desenvolupar un viver d'empreses - (foto 1)
  • Montagut (PP): 'Ho hem demanat en aquests dos últims anys i anem a tornar a plantejar-ho, perquè Borriana mereix donar oportunitats als qui emprenen'

El Grup Municipal del Partit Popular a Borriana ha oferit al PSPV de la localitat "un pacte per a desenvolupar un viver d'empreses en la ciutat que permeta donar respostes i generar oportunitats entre els qui desitgen emprendre". La iniciativa no és nova, el PP la porta reclamant des de l'any 2015, "de fet era una mesura inclosa en el nostre programa electoral", ha puntualitzat Ana Montagut, regidora del PP en el municipi.

No obstant açò, comenten els populars, des que el PSPV governa a Borriana amb el suport de Compromís i Podem, "no s'ha fet un pas avant per a donar respostes a veïns que desitgen muntar la seua idea de negoci i generar activitat que atraga inversió i promoga ocupació". En aquest sentit, des del PP ofereixen de nou, per tercer any consecutiu, "un pacte entre partits que permeta donar opcions a els qui des de fa anys esperen oportunitats que segueixen sense arribar".

Des del PP ofereixen la seua col·laboració "per a promoure reunions amb empresaris que permeten desenvolupar idees que generen sinergies d'ocupació i creixement". "Estem estancats, no hi ha cap avanç, i als qui servim, als nostres veïns, esperen que com a responsables polítics promoguem activitat". "En lloc de gastar 150.000 euros a endreçar el dipòsit de vehicles sense tenir res clar, com ha fet el PSPV, podríem desenvolupar un projecte amb un objectiu pràctic i eficaç, com és el cas del viver d'empreses".

Tal com ha considerat Montagut, "tenim l'obligació de donar respostes als veïns que ens demanden actuacions pràctiques, útils i necessàries". "Som conscients que estem en l'oposició, però açò no és obstacle perquè treballem amb l'objectiu de generar oportunitats. És la nostra obligació actuar enfront de la paràlisi i oferir projectes i iniciatives que donen resposta a les demandes d'els qui decideixen emprendre. Perquè la seua activitat i la seua iniciativa es traduiran en inversió i desenvolupament, aquella que genere treball i oferisca llocs de treball que des del tripartit que ens governa segueixen sense promoure's".

 2 comentaris
Recordator
Recordator
27/12/2017 04:12
Memoria 2

Mira todo lo que ha hecho Ana, desde el casal Jove, módulo artistas falleros, tenencia alcaldía puerto, polifuncional creo y Serratella, Instituto, 3 colegios........

Pujar