elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

El PP proposa un Pla d'Accesibilitat amb els 150.000 euros de Diputació

El PP proposa un Pla d'Accesibilitat amb els 150.000 euros de Diputació

  La Diputació Provincial de Castelló injectarà 150.000 euros a Borriana a través del Pla Castelló 135. Una subvenció que "podríem aprofitar per a desenvolupar un Pla Integral d'Accessibilitat que millore les condicions de la nostra ciutat per a els qui tenen mobilitat reduïda".

  Aquesta és la proposta llançada pel Grup Municipal del Partit Popular a Borriana que té per objectiu "atendre les demandes d'un col·lectiu que reclama habilitar espais públics, tals com a carrers, parcs i institucions, de manera que siga possible el seu accés a tots els veïns".

  Consuelo Suay, regidora del PP a Borriana, ha posat en valor la injecció de 150.000 euros que arribarà a la ciutat. Una subvenció que, aprovada en el ple de la Diputació Provincial aquest passat dimarts dia 20, "permet al nostre ajuntament accedir a una inversió que hauria de ser utilitzada per a executar millores d'utilitat als nostres ciutadans".

  En aquest sentit, "creiem que les ajudes públiques que arriben des de la institució provincial haurien de prevaldre la millora d'infraestructures que demanden els nostres ciutadans". L'objectiu és "ser capaços de realitzar inversions útils i necessàries enfront d'altres actuacions que poden reportar al PSPV una foto o un titular però poc o nul impacte tenen per als veïns de Borriana".

  Així les coses, des del Grup Municipal de Borriana preguen al PSPV a reconsiderar les seues prioritats. "És el moment d'aprofitar aquestes subvencions i ser capaces d'executar obres d'interès". Perquè, "lamentablement, estem massa acostumats al fet que els diners que es recapta dels nostres veïns es dedique a plans i idees que s'allunyen de les propostes ciutadanes a les quals, suposadament, el PSPV va venir a salvar amb els seus socis de govern: Compromís i Podemos".

  Pujar