25 de maig de 2020 25/5/20

El PP proposa crear el Fòrum Litoral per a unir a Burriana en defensa de la costa

El PP proposa crear el Fòrum Litoral per a unir a Burriana en defensa de la costa - (foto 1)
  • El portaveu del PP, Juan Fuster, planteja la unió de veïns, tècnics, polítics i representants de Costes en una taula de treball capaç d'aconseguir inversions

El Partit Popular de Burriana sol·licitarà al PSPV de la localitat la constitució del Fòrum Litoral, una comissió de treball en defensa de la costa de la ciutat que siga capaç d'exigir les inversions que durant aquests anys s'han perdut.

“Burriana està unida en defensa de la protecció de les seues platges. I aquesta unió hem d'abanderar-la i demostrar la fortalesa d'aquesta ciutat que exigeix a plens pulmons que s'invertisca en la regeneració i protecció de la costa”. El Fòrum Litoral, tal com explica el portaveu del Partit Popular a Burriana, seria una “taula de treball conjunta, amb representació de tots els agents socials i amb implicació directa de tècnics municipals i també representants de Costes”.

És evident, tal com assenyala el portaveu del PP, “que els esforços realitzats durant els últims anys no s'han traduït en inversions. I aquest abandó no sols s'ha demostrat en pèrdues amb cada temporal, com les que hem registrat amb el pas de la borrasca Glòria. També ha sembrat el cansament entre els nostres veïns”.

Per a Fuster, “hem de ser capaços de canalitzar aquesta impotència en fortalesa i conjuminar esforços i energies per a acudir a les portes de totes les institucions públiques, especialment al Ministeri de Transició Ecològica, competent en Costes, perquè actue ja, sense dilació”.

El Fòrum Litoral “ha de ser capaç d'abanderar aquesta lluita que Burriana assumeix des de fa massa anys. No s'ha fet res i el futur tampoc és prometedor. Per això, plantegem aquest front comú, que de la mà dels veïns, amb la implicació dels tècnics i amb el treball que els polítics hem de desenvolupar per a defensar els drets de la nostra ciutat siga capaç de transformar el càstig que des de fa anys patim en les inversions que posen en valor la nostra costa i protegisquen el nostre litoral”.

Pujar