23 de setembre de 2020 23/9/20

Propietaris de Sant Gregori després de l'aprovació del projecte: “Marca un abans i un després en la història de Burriana”

Propietaris de Sant Gregori després de l'aprovació del projecte: “Marca un abans i un després en la història de Burriana” - (foto 1)

  L'Associació de Propietaris a favor de Sant Gregori ha manifestat aquest divendres la seua satisfacció després de la reactivació aquest dijous en el ple de Burriana del projecte que portava quasi dues dècades enquistat: “La devolució de la condició d'Agent Urbanitzador marca l'inici d'un període llarg i il·lusionant, alhora que acaba amb anys de dubtes i incerteses”, han expressat els propietaris a elperiodic.com.

  Des de l'Associació expliquen que a partir d'ara, “i braç a braç” amb l'Agent Urbanitzador i amb l'Ajuntament, “tutelaran i vigilaran tots i cadascun dels passos que es duguen a terme”. Un supervisió, expliquen, que faran “no solament en defensa dels seus interessos propis sinó en l'interés general de Burriana”.

  En aquest sentit, els propietaris tendeixen la mà a l'empresa i a l'Ajuntament: “Volem agrair la tenacitat i la valentia de l'Agent Urbanitzador així com als partits polítics que, des del principi i contra vent i marea, han donat suport a el projecte que s'ha aprovat sense cap vot en contra”.

  Sobre les crítiques abocades en el ple per part de l'oposició, dubtant de la legalitat d'alguns procediments per a l'aprovació, des de l'associació han manifestat la seua “sorpresa” referent a manifestacions: “Totes elles seran estudiades, i si escau contestades, en el seu degut moment i lloc”.

  En qualsevol cas, l'Associació de Propietaris a favor de Sant Gregori reitera la bondat del pla: “És sens dubte un dia molt important per a Burriana, ja que marcara un abans i un després en la seua història”.

  Pujar