elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano
FALLES 2022

Proclamació Reines Falleres de Borriana 2022: Sandra Candau i Ana Giménez brillen amb llum pròpia

Proclamació Reines Falleres de Borriana 2022: Sandra Candau i Ana Giménez brillen amb llum pròpia
  • Amb il·lusió, així inicien el seu regnat les màximes representants de les falles per a l'any vinent en la capital de la Plana Baixa

Galeria de fotos
Burriana Falles 2022 - Proclamació
Burriana Falles 2022 - Proclamació

Borriana va viure ahir l'acte de proclamació de les Reines Falleres 2022 en el qual Sandra Candau, Reina Fallera, i Ana Giménez, Reina Fallera Infantil, van brillar amb llum pròpia.

Després de la celebració del Ple extraordinari en el Centre Municipal de la Mercé, en el qual la secretària municipal va intervindre per a fer constar i donar fe de l'elecció, va arribar el torn de l'entrada de les Reines Falleres a un acte en el qual es van tindre en compte totes les mesures de seguretat anti-covid.

La Reina Fallera Infantil, Ana Giménez, va pujar a l'escenari on li esperava l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, i la regidora de Falles i presidenta de la Junta Local Fallera, Sara Molina.

L'alcaldessa li va entregar la placa i el ram de flors protocol·lari que li acredita com la màxima representant infantil de les pròximes Falles de 2022, al mateix temps que li va imposar la insígnia de la Junta Local Fallera.

Ana Giménez assegura que comença aquest regnat “amb molta il·lusió i alegria. Sé que serà una experiència inoblidable perquè era el meu somni”. A les xiquetes que li acompanyen en la Cort d'Honor assegura que algunes ja les coneixia de falles i altres són amigues, i “espere que aquesta amistat dure per sempre”.

La Reina Fallera Infantil ha animat als xiquets i xiquetes de Borriana, i als d'altres localitats, a gaudir la festa de les Falles perquè “segur que els agradarà molt”.

Posteriorment, va ser el torn de la nova Reina Fallera, Sandra Candau, que va ser acollida entre gran expectació i aplaudiments pels centenars de persones que omplien tant el pati de butaques com bona part del vestíbul de la Casa de la Cultura.

La Reina Fallera de Borriana apunta que inicia el seu regnat “amb ganes i il·lusió”. De fet, ja ha anat a mirar els colors i els dibuixos del vestit que lluirà en l'exaltació que es preveu per al 15 de gener.

Sandra Candau ha assegurat que a coneix a moltes de les joves de la seua Cort d'Honor, “moltes són ravaleras”, és a dir de la seua Falla La Ravalera, i a la resta les està coneixent a poc a poc. “Farem una bona pinya”, afirma.

Arribada de les Corts d'Honor i les Dames de la Ciutat

A partir d'aqueix moment, totes dues representants han anat rebent, al costat de l'alcaldessa i a la presidenta de la JLF, a les noves representants de les Corts d'Honor, tant major com infantil, i a les Dames de la Ciutat.

Finalment, representants i presidents de cadascuna de les 18 agrupacions falleres de la ciutat també han pres part en l'acte amb la presentació de cadascuna d'elles a la ciutadania.

L'acte s'ha tancat amb la intervenció de l'alcaldessa de Borriana, Maria Josep Safont, qui ha volgut transmetre un missatge d'alegria perquè és el “primer dia gran i important del nou cicle faller”, després que ahir, Elena Pastor i Julia López, anaren acomiadades en el ball especial celebrat en la Llar Fallera, i als qui ha agraït “la manera de portar el nom i donar a conéixer Borriana durant uns temps especialment difícils”.

Així mateix, l'alcaldessa els ha assegurat que sempre tindran l'honor d'haver sigut les Reines Falleres de Borriana, però a més “vosaltres, Julia i Elena, ens heu donat una lliçó de responsabilitat i compromís que mai oblidarem”.

També ha animat a les Reines Falleres de 2022, Sandra i Ana, al fet que des de hui mateix comencen a “gaudir d'un any que segur serà irrepetible i quedarà per sempre en la vostra memòria”.

Ara comença el compte arrere per a un nou cicle faller replet d'actes comprimits en tot just 5 mesos, i a l'espera d'un altre dels moments més especials, ja que Sandra Candau i Ana Giménez gaudiran del seu acte d'exaltació el mes vinent de gener.

MÉS FOTOS
Proclamació Reines Falleres de Borriana 2022: Sandra Candau i Ana Giménez brillen amb llum pròpia - (foto 2)
Proclamació Reines Falleres de Borriana 2022: Sandra Candau i Ana Giménez brillen amb llum pròpia - (foto 3)
Proclamació Reines Falleres de Borriana 2022: Sandra Candau i Ana Giménez brillen amb llum pròpia - (foto 4)
Proclamació Reines Falleres de Borriana 2022: Sandra Candau i Ana Giménez brillen amb llum pròpia - (foto 5)
Proclamació Reines Falleres de Borriana 2022: Sandra Candau i Ana Giménez brillen amb llum pròpia - (foto 6)
Proclamació Reines Falleres de Borriana 2022: Sandra Candau i Ana Giménez brillen amb llum pròpia - (foto 7)
Proclamació Reines Falleres de Borriana 2022: Sandra Candau i Ana Giménez brillen amb llum pròpia - (foto 8)
Proclamació Reines Falleres de Borriana 2022: Sandra Candau i Ana Giménez brillen amb llum pròpia - (foto 9)
Proclamació Reines Falleres de Borriana 2022: Sandra Candau i Ana Giménez brillen amb llum pròpia - (foto 10)
Proclamació Reines Falleres de Borriana 2022: Sandra Candau i Ana Giménez brillen amb llum pròpia - (foto 11)
Proclamació Reines Falleres de Borriana 2022: Sandra Candau i Ana Giménez brillen amb llum pròpia - (foto 12)
Pujar