20 de setembre de 2020 20/9/20

La primera festa d'Interpenyes supera totes les expectatives i esgota les 1.000 entrades gratuïtes

La primera festa d'Interpenyes supera totes les expectatives i esgota les 1.000 entrades gratuïtes - (foto 1)
  • La regidoria de Festes i la recentment creada agrupació de penyes presenten un dia ple d'activitats i música en la que participaran fins a 68 penyes i que ja ha penjat el cartell d'entrades esgotades

La regidora de Festes de l'Ajuntament de Borriana, Lluïsa Monferrer, ha presentat avui junt a dos dels membres d'Interpenyes, les nombroses activitats que han confeccionat de la mà per a les properes festes de la Misericòrdia de Borriana que comencen aquest divendres. En especial, la roda de premsa ha servit per detallar el que Interpenyes té preparat per al proper dissabte dia 3, en el que viuran el seu dia gran i ompliran de música i festa els carrers i el recinte de festes de Borriana.

Tal i com ha explicat inicialment Monferrer “l'aposta de treballar conjuntament amb Interpenyes per dissenyar algunes de les activitats festives i lúdiques de la Misericòrdia va ser tot un èxit el passat any, així que hem decidit ampliar la col·laboració amb el grup de joves per seguir oferint esdeveniments musicals com sessions de dj's locals, concerts de música en directe o discomòbils”. Tal i com ha volgut recordar Monferrer “en tan sols dos anys, Interpenyes ha crescut de forma considerable, fins arribar a unir a un total de 68 penyes que el proper dissabte gaudiran de la festa de forma conjunta i en germanor”.

Un dels membres de la recentment creada associació de penyes, Alejandro Font ha volgut repassar la curta però creixent història d'Interpenyes, explicant que “la nostra intenció era fer partícips a les persones que formen les penyes d'un sentiment comú durant els dies de Misericòrdia, i estem molt satisfets que de la desena de penyes que ens vam unir inicialment hem passat a un total de 63 en poc més d'un any”. Per tal de fer entendre l'objectiu i el treball desenvolupat des de l'ens que uneix a les penyes, Font ha declarat que “la nostra intenció era unir a totes les penyes durant una nit i que siguen elles mateixes les que de trien a través d'una votació que és que volen que es faça durant eixa nit. Així ho hem fet i l'èxit ha superat fins i tot les expectatives que teníem, ja que dels 300 o 350 participants que esperàvem, hem hagut d'anar ampliant fins esgotar les 1.000 polseres identificatives que teníem preparades”.

Per últim ha estat Bernat Escriche, que també forma part de l'organització d'Interpenyes qui ha volgut “agrair a la regidoria el treball que ha aportat, el que, per exemple, ens permetrà tindre una xaranga de prop de 20 músics que acompanyarà als penyistes durant el seu recorregut fins al recinte on se celebrarà la festa”. Escriche també ha explicat que durant tota la setmana es faran diferents festes, amb sorpresa inclosa, al recinte de festes, i ha detallat que “el dissabte tindrem l'actuació del grup local Trébede Music, que a més de la seua habitual animació, ha preparat de forma especial i única aquesta actuació. A continuació seran els dj's A. Font i Iker Nieto els que tancaran una festa a la que esperem que, fins i tot les penyes que no han pogut entrar en les 1.000 polseres repartides, també participen i fagen de la nit d'Interpenyes una de les més sonades de les festes”.

Festes de la Misericordia 2016

Festes de la Misericordia 2016Entrar en el especial
Pujar