22 de gener de 2021 22/1/21

El PP presenta moció per a dotar a Burriana d'infermería escolar en plena era COVID-19

El PP presenta moció per a dotar a Burriana d'infermería escolar en plena era COVID-19 - (foto 1)
  • Suay (PP) reivindica la cobertura dels professionals en els centres educatius i reclama al PSOE que assumisca els costos “per a protegir als nostres estudiants”

El Grup Municipal del Partit Popular a Burriana presentarà moció al pròxim ple per a garantir que l'arrencada del curs escolar 2020-21 ve acompanyat de la implantació del servei d'infermeria escolar. La iniciativa, que ja és una realitat en altres municipis de la província, com Segorbe, Onda o Benicàssim, “ha de ser-ho també a la nostra ciutat per a protegir als nostres estudiants i al professorat que conviurà a partir de setembre a les aules”.

El servei d'infermeria escolar que la regidora del PP a Burriana, Consuelo Suay, proposa pretén “donar la cobertura professional del sanitari a les demandes que en era COVID-19 reclamen comunitats tan nombroses com són les educatives”. “Amb un important nombre d'alumnes i docents, l'elaboració de protocols i la correcta utilització de mesures de desinfecció que previnguen els contagis són fonamentals per a garantir que els nostres menors estan protegits”.

Així les coses, l'objectiu del PP és que aquesta iniciativa “que presentem al juliol s'implemente i garantisca a partir de setembre”. La proposta, que forma part de la campanya d'àmbit regional iniciada per la presidenta del PP, Isabel Bonig, reivindica el paper de la infermeria a les aules. “Creiem que és possible implantar aquest servei el cost del qual hauria d'assumir el consistori fins que siga la Generalitat Valenciana l'encarregada de finançar aquests costos”.

Des del PP consideren que “la prioritat és garantir que el setembre vinent els nostres menors compten amb aquesta prestació”. Per aquest motiu, “confiem que tots els partits recolzen aquesta iniciativa que ve a incorporar una mesura més de reforç en la lluita contra el COVID-19”, ha manifestat Suay.

Pujar