26 de novembre de 2020 26/11/20

La premiada obra “Les 7 diferències” arriba aquest diumenge a Borriana

La premiada obra “Les 7 diferències” arriba aquest diumenge a Borriana - (foto 1)
  • L'obra de Teatre familiar “les 7 diferències” tancarà la programació especial del Mes de la Dóna

MÉS FOTOS
La premiada obra “Les 7 diferències” arriba aquest diumenge a Borriana - (foto 2)

Demà diumenge 31 de març el Teatre Payà de Borriana acollirà l'obra de teatre familiar “Les 7 diferències” de la companyia El pont flotant a les 19.00 hores de la vesprada. Així, aquesta obra teatral tancarà la programació especial del Mes de la Dona.

Aquesta obra va obtindre el premi de les Arts Escèniques Valencianes al millor espectacle per a xiquets i xiquetes. “Les 7 deferències” és un cant a la curiositat, la naturalitat i l'humor amb que els més xicotets viuen la diferència però, també, un espai per a reflexionar en família sobre les dificultats que podem trobar a l'hora de relacionar-nos amb persones molt diferents.

“Les 7 diferències” ens mostra en escena a persones de trets físics i d'orígens molt diferents. Sobre l'escenari pugen sis intèrprets, dos valencians i quatre procedents de Guinea Equatorial, Bangladesh, el Perú i la Xina. Un munt de formes i colors, un ventall de llengües, de costums i de maneres d'entendre la vida que resumeixen la diversitat humana amb la qual convivim dia en dia.

El regidor de cultura, Vicent Granell convida al fet que “tothom vaja aquest diumenge al Teatre Payà a gaudir d'aquesta obra per a tota la família on es demostra que no hi ha diferències entre les 7 nacionalitats sinó que les diferències estan on cadascun les vol veure.”

Cal recordar que podreu aconseguir les entrades una hora abans de la funció en les taquilles del teatre on hauran descomptes del 25% de l'import per a jubilats i pensionistes, titulars del carnet jove i membres de família nombrosa i monoparental.

Pujar