elperiodic.com
SELECCIONA IDIOMA
Castellano

Premi especial per rapear per al col·legi Hortolans de Burriana

Youtube CEE Hortolans
Youtube CEE Hortolans
  • El centre d'educació especial rep demà la visita dels rapers De la llastra i Arché que realitzaran un taller sobre rap

El Col·legi d'Educació Especial Hortolans de Burriana ha rebut un premi especial per rapear. El centre va participar en un concurs de rap que organitza el CSIC per a difondre la ciència amb accions, un certamen dirigit a instituïu-vos de tota Espanya en el qual va participar Hortolans.

Les normes covid, l'ús de la màscares, el toc de queda o quedar-se a casa han sigut part dels temes preparats per Hortolans.

En els dos videoclips gravats pel col·legi Hortolans, que es poden veure en el canal de Youtube del centre, el tema triat va ser el covid. Els xics del col·legi de Burriana van ser els encarregats de rapear les lletres de les seues cançons, alguna cosa que va encantar als organitzadors del concurs i com a premi especial demà dimarts 22 de juny es realitzarà en el col·legi un taller de rap.

Per al taller es desplaçaran els dos rapers Lorenzo Pose Díez de la Llastra, conegut com De la llastra, i Rafael García Díaz, conegut com Arché.

Així, De la llastra i Arché portaran fins a Burriana un rap semi compost, mancant posar unes paraules que hauran d'incloure els alumnes del CEE Hortolans. Una vegada completat el rap, l'assajaran i gravaran amb aquests dos coneguts artistes.

Pujar