26 de setembre de 2020 26/9/20

El PP pregunta al tripartit pel pàrquing de camions previst en la Paperera

El PP pregunta al tripartit pel pàrquing de camions previst en la Paperera - (foto 1)

  El grup municipal del Partit Popular a Borriana preguntarà al tripartit per l'àrea d'estacionament prevista per a ocupar el solar de la Paperera després de detectar que en les recents incorporacions de romanents no s'ha incorporat el projecte previst en el 2016 però que no es va executar i que estava destinat al pàrquing de camions que va proposar el govern tripartit per a donar utilitat a la parcel·la ara en desús.

  Juan Fuster, portaveu i regidor del PP municipal, davant la suposició, vists els esdeveniments, que les formacions que ocupen el govern local, PSPV i Compromís-Podem, han rebutjat aquesta proposta que “ells mateixos van plantejar” va a sol·licitar informació sobre “quins plantejaments s'estan duent a terme per a donar ús a aquest terreny de propietat municipal””.

  El regidor del PP, que ha destacat que “és important cercar i estudiar iniciatives que impulsen l'ocupació i la generació d'oportunitats de riquesa i desenvolupament en el municipi”, ha assenyalat la “idoneïtat de reprendre les converses amb inversors que estaven interessats a desenvolupar serveis en el solar”, tal com vam proposar des del Partit Popular encara que al final la decisió del tripartit “va ser plantejar un pàrquing de camions que ells mateixos sembla que han rebutjat”.

  “Esperem que la gestió del tripartit basada en el mètode de deshojar la margarida, desdient-se i apostant per projectes que després rebutgen sense cap tipus de justificació i que demostra que els partits que governen a Borriana no tenen marcada un full de ruta i van corrents sense saber exactament que volen per al municipi”, ha subratllat el regidor popular.

   1 comentari
  Juliovernejo
  Juliovernejo
  10/05/2017 10:05
  De chiste

  Esto es de traca, estos del PP se vé que pretenden que el Tripartito haga en una legislatura todo lo que NO hicieron ellos en las tropecientas mil que estuvierón, y con mayoría absoluta. A gananselo mirar...

  Pujar