3 de desembre de 2020 3/12/20

El PP pregunta al tripartit per l'estat de l'autorització dels vols aeris del Consell per a realitzar tractaments antimosquits

El PP pregunta al tripartit per l'estat de l'autorització dels vols aeris del Consell per a realitzar tractaments antimosquits - (foto 1)

  Donades les pluges d'aquest cap de setmana, Chelo Suay, regidora del PP municipal, s'ha interessat avui per l'estat de la gestió realitzada per l'empresa encarregada de fer tractaments de control i prevenció de plagues en el municipi, després de conèixer, després de les preguntes efectuades en comissions la passada setmana pel PP, que el tripartit va demanar a l'empresa adjudicatària que fóra ella l'encarregada de sol·licitar al Consell l'autorització de vols per a realitzar els tractaments aeris.

  Suay tornarà a preguntar per l'estat en el qual es troba la tramitació dels permisos, “donada la urgència de dur a terme avui més que mai després de les tempestes dels últims dies tractaments aeris en els aiguamolls de Borriana per ser un focus de proliferació de mosquits”.

  Així mateix, Suay ha insistit en la “necessitat” d'intensificar els tractaments de control i prevenció de plagues en totes les zones de la localitat, seguint les recomanacions efectuades pel Servei Provincial de Plagues i que han sigut remeses ja a l'Ajuntament, així com la idonediad d'acogerese a les ajudes i subvencions del Govern Provincial en la matèria i dur a terme campanyes de conscienciació i sensibilització per a evitar conductes que puguen incentivar la proliferació de plagues.

   2 comentaris
  cullidor de la ribera
  cullidor de la ribera
  06/06/2017 06:06
  el abejonejo

  Y ustedes señores delpp cuantas veces lo hab solicitado? cuantas veces selo ha concedido? Aun me acuerdo de su gestion en el 2014 y 2015. Aun tengo marcas. Poca verguenza

  Pujar