5 de desembre de 2020 5/12/20

El PP pregunta al PSPV per la revisió de la rebaixa cadastral als propietaris de Sant Gregori

El PP pregunta al PSPV per la revisió de la rebaixa cadastral als propietaris de Sant Gregori - (foto 1)

  Després de la negativa del PSPV de bonificar en 2016 l'Impost de Béns i Immobles a l'Associació de Propietaris de sòl del PAI Sant Gregori, el grup municipal del Partit Popular a Borriana, ha preguntat a la regidora d'Hisenda (PSPV), Cristina Rius, si tal com es va comprometre ha iniciat ja les gestions amb el Castastro per a sol·licitar la rebaixa de la revisió cadastral als titulars del sòl.

  El regidor i portaveu del PP a Borriana, Juan Fuster, que ha recordat que en el mes d'octubre el Partit Popular va sol·licitar aplicar en el pressupost de 2017 la rebaixa d'ingressos per l'Impost de Béns Immobles corresponent a la revisió cadastral, ha preguntat a la delegada socialista d'Hisenda si ha iniciat algun tipus de gestió davant Cadastre i si és així, en què estat es troben. “Demanem que no es quede en una declaració d'intencions i materilice amb fets el seu compromís i puga efectuar-se finalment la rebaixa cadastral per als propietaris de sòl del PAI Sant Gregori”, ha assenyalat Fuster.

  El regidor del PP ha desitjat que “tot açò no forme part d'una posada en escena més del tripartit que en 20 mesos de govern, PSPV, Compromís i Podem, han demostrat que ignoren als propietaris i veïns, ja que han rebutjat les sol·licituds que han efectuat els propietaris passant per alt l'ordenança fiscal reguladora de l'IBI que reconeix una bonifiación extraordinària del tipus impositiu”. “Esperem que finalment s'atenguen els drets dels propietaris i els compromisos es materialitzen en fets ja que, la bonificació que era únciamente una qüestió de voluntat política per part del tripartit no es va dur a terme”, ha puntualitzat.

  Cal recordar que l'aplicació de la mesura, que va entrar en vigor el 8 de juliol després de la seua publicació en el Butlletí Oficial de la Província (BOP), el 7 de juny, va ser reclamada pels propietaris aquest exercici sense que des d'Hisenda, capitaneada pel PSPV, s'aprovara una sola de les sol·licituds. 

   2 comentaris
  Miau que rata
  Miau que rata
  24/02/2017 10:02
  Que fuerte

  Lástima. Eso es lo q me dan estos del PP. O sea, son ellos los que aprueban el Golf Resort San Gregori, hace más de 10 años y ahora que están un año en banquillo, ¿sacan pecho exigiendo la bonificación de los bienes inmuebles de los propietarios del PAI de San Gregori?. ¿Estamos locos o qué? ¿y que pasa con la bonificación de estos años atrás, donde el que tenía la mayoría absoluta, solo hacia que crujir a impuestos a los que ahora quieren bonificar?. Me parece indignante está reclamación del PP al tripartito. Antes antes que deia la muda...

  Pujar