20 de gener de 2021 20/1/21

El Pa i Porta faller, preludi a una gran setmana fallera

El Pa i Porta faller, preludi a una gran setmana fallera - (foto 1)
  • Elena Pastor i Julia López han realitzat el tradicional brindis junt a les seues Corts d'Honor

Galeria de fotos
Pa i Porta Faller 2020
Pa i Porta Faller 2020
MÉS FOTOS
El Pa i Porta faller, preludi a una gran setmana fallera - (foto 2)
El Pa i Porta faller, preludi a una gran setmana fallera - (foto 3)
El Pa i Porta faller, preludi a una gran setmana fallera - (foto 4)

Burriana encén ja la metxa de la festa fallera. Per això, aquest divendres els fallers s'han donat cita a la seua casa: La Llar Fallera per a celebrar el tradicional Pa i Porta, el qual es realitza en el dia anterior al popular sopar de gala.

En aquest acte, els veïns de Burriana es reuneixen per a brindar juntament amb les Reines Falleres: Elena Pastor i Julia López per unes bones festes, per a les quals tan sols queden uns dies d'espera.

19 comissions són les que s'han reunit en un sopar a la qual acudeixen amb els seus millors gal·les i en la qual hem vist d'originals pastissos (els quals mostren fotografies dels escuts o dels fallers de les comissions) han seguit amb una discomóvil, la qual ha suposat una prèvia perfecta per a anar preparant-se de cara a la setmana fallera.

Les Reines Falleres Elena Pastor i Julia López, acompanyades de les seues Corts d'Honor i Dames de la Ciutat, han sigut les encarregades de realitzar un brindis, donant inici a la festa per a la qual tan sols queden dies.

 

Pujar